دانلود دوهفته‌نامه امرداد ـ شماره ۳۵۲ ـ ۲۲ آبان ۱۳۹۵ | طاقچه

کتاب دوهفته‌نامه امرداد ـ شماره ۳۵۲ ـ ۲۲ آبان ۱۳۹۵

امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی دوهفته‌نامه امرداد ـ شماره ۳۵۲ ـ ۲۲ آبان ۱۳۹۵

دوهفته‌نامه امرداد ـ شماره ۳۵۲ ـ ۲۲ آبان ۱۳۹۵ *** در این شماره از دوهفته‌نامه خبری فرهنگی امرداد می‌خوانیم: نقش فلات ایران در رفت‌وآمد انسان‌های نخستین نقش رسانه در کارکرد مسوولان ارگ علیشاه تبریز در چنگال بولدوزرها تحکیم وحدت ملی یا خود جداپنداری زبانی-قومی شب چله با هزار بافتنی از یزد «امرداد» از نگاه خوانندگان نترسید دریاچه‌‌ی ارواح روح ندارد تنها روستای مسکونی صخره‌ای جهان نگاه مردم زنان درفش‌دار شاهنامه در دوبی زنده باد «افراسیاب»، فرازنده‌ی نام گشتاسب آپتین نگهبان نام شهریاران آریوبرزن قهرمان گمنام تاریخ جایگاه آب در هستی‌شناسی ایرانی درگیری‌های «ارد دوم» و مهستان تاریخچه‌ی نام فرهنگ رامهرمز پیشدادیان و کیانیان دیرینگی از یاد رفته سرگذشت ایران (۱۶) کردارهای بیوراسب تاریخ یهود (۶) کتاب‌خانه‌های زرتشتیان؛ یادگار نسک‌خانه‌های کهن ایرانی کتاب دانش‌آموزان زرتشتی هنوز آماده نیست تنیس‌باز زرتشتی‌ در جایگاه سوم پیکارهای بین‌المللی روزنگار تاریخ ۱۵ روز آینده چهره‌های ایران‌زمین دیدگاه‌سنجی «امرداد» با این پرسش «آیا از دست‌فروشان خرید می‌کنید؟». شگفتی‌های سرزمین مادری
احمد
۱۳۹۵/۰۹/۰۷

بسیار عالی. سپاس از پشتکار و تلاشتان. در ایران بزرگ دیده می شوید.مردم امروز هازمان ما به نوشتارهای شما خیلی محتاجند خواهشمند است ادامه بدهید.

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است