معرفی کتاب من هم چسبیده ام به تو
کتاب من هم چسبیده ام به تو نوشتهٔ اسمریتی پراسادام هالس و ترجمهٔ فاطمه مهدیان است. انتشارات مهرسا این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این داستان برای کودکان نوشته شده است.
درباره کتاب من هم چسبیده ام به تو
کتاب من هم چسبیده ام به تو که با تصویرسازیهای «استیو اسمال» (Steve Small) منتشر شده، کودک را با «سنجابی» و «خرسی» و قصهای جدید از دوستی همراه میکند. داستان از جایی شروع میشود که آنها برای دوستی خود به ترانهای زیبا رسیدهاند و آن را مینوازند. یک مرغ پرپری هم دلش میخواهد با آنها همنوازی کند و وارد دستهٔ آنها شود. اما آیا سنجابی و خرسی، این تازهوارد را میپذیرند؟ دوستی دوتایی بهتر است یا سهتایی؟ این کتاب به ما میآموزد که شاید با آمدن دوستی تازه، ریتم دوستیهای قبل کمی از نُت خارج بشود، اما حس خوبی که ما از تعلق در گروه دوستی میگیریم، میتواند قلبمان را به آواز دربیارد.
خواندن کتاب من هم چسبیده ام به تو را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به همهٔ کودکان پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب من هم چسبیده ام به تو و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | من هم چسبیده ام به تو |
| حجم فایل کتاب: | ۸۰.۱ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۶۲۲۷۹۲۴۴۵۹ |
| تعداد صفحهها: | ۴۰ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۹۰۰۰۰ تومان |

احساس میکنم نویسنده کتاب دلبستگی اضطرابی داشته عشقی که توش بچسبی فقط به یکی هیچوقت آموزش خوبی برای کودکان نیست. اون نظری هم که داده شده که این کتاب درباره هم جنسه و اینا، فکر کنم از جای دیگه ناراحت بودن...بیشتر
جلد کتاب عنوان من هم چسبیده ام به تو رو داره اما محتوای کتاب من متن چسبیده ام به تو هست!
کتاب من چسبیدهام به تو یک کتاب با نگرش همجنسگرایی است، این کتاب رو به هیچکس توصیه نمیکنم.