معرفی و دانلود رایگان کتاب داده کاوی برای برنامه نویسان pdf

۳.۷ امتیاز(از ۷ رأی)
انتشارات:
سنجاق

معرفی کتاب داده کاوی برای برنامه نویسان

کتاب داده‌کاوی برای برنامه نویسان با نام اصلیِ A Programmer’s Guide to Data Mining توسط ران زاچارسکی در وب‌سایت guidetodatamining.com به صورت رایگان انتشار یافته است. این کتاب در ۸ فصل نگارش شده که در آن با استفاده از مثال‌های موجود در دنیای واقعی، سعی در آشنایی کاربر با مباحث داده کاوی و یادگیری ماشین داشته است. کتاب توسط مسعود کاویانی در وب‌سایت chistio.ir به زبان پارسی ترجمه و در اختیار عموم علاقه‌مندان به حوزه‌ی داده کاوی و یادگیری ماشین قرار گرفته است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب داده کاوی برای برنامه نویسان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابداده کاوی برای برنامه نویسان
قیمت کتابرایگان

Pouya.Amini
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۵/۰۸

کتاب بیان فوق‌العاده ساده داره، ترجمه نمره خوبی می‌تونه بگیره و برای شروع داده‌کاوی و البته شروع یادگیری علوم‌داده بنظرم عالیه. خودم یک سال پیش خوندم و با اینکه بعضی مطالب بدیهی بود اما لذت بردم.

پناه...66B
توصیه می‌کنم.