کتاب مجموعه داستان های نیا و ژیا
معرفی کتاب مجموعه داستان های نیا و ژیا
کتاب مجموعه داستان های نیا و ژیا نوشتهٔ رونیا انتظاری و روژیا انتظاری است و نشر ارسس آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب مجموعه داستان های نیا و ژیا
این کتاب توسط دو خواهر دو قلو که سال اول دبستان را گذراندهاند نوشته شده است. البته داستانهای کتاب به یکباره نوشته نشده و هر بار که دوقلوها از روی خلاقیت و با کنجکاوی داستانی را میگفتند مادرشان خانم گلابتون دولتخواه لائین که خود نیز دستی بر آتش هنر نقاشی دارد، داستانها را یادداشت میکرده و زمانی رسیده که احساس کرده دوقلوها برای انگیزه بیشتر و ادامه راه نویسندگی و داستانگویی و هنر نیاز به چاپ نوشتههایشان دارد. در این زمان به خاطر میآورد که آقای حمیدرضا رضوانی اول به کار نویسندگی و نشر اشتغال داشته، زمانی در دفتر کاری مشترک مشغول بوده. با ایشان تماس میگیرند و نوشتهها را در اختیارشان قرار میدهند. متنهای ساده و روان دوقلوها سبب میشود به طور جدیتری به قضیه نگاه شود و سپس چون موضوع مربوط به قشر کودک است، تصمیم میگیرند که تصویرگری برای کتاب انجام دهند. اینجاست که ذوق و سلیقه و علاقهٔ مادر به کمک دوقلو ها میآید و نوشتههای شیرین آنها با نقاشیهای دلنشین خانم دولتخواه همراه میشود و کتابی که مطالعه میکنید زاده میشود.
مقدمه کتاب را خانم دولتخواه به زیبایی نوشتهاند:
خلق هنر قصهگویی در رونیا و روژیا، با شنیدن قصههایی متفاوت از بدو تولد آغاز شد، زمانی که در بستر آرمیده بودند اما گوششان با نغمههای کودکانهی کتابها نوازش مییافت و این قصهگوییهای شبانه به مرور سبب برانگیختهشدن حس کنجکاوی در دوقلوها شد.
در سالهای بعد زندگیشان، ناخودآگاه برای نقاشیهایی که میکشیدند و یا در اجرای نمایشهای خانگی داستانسازی میکردند، با ضبط صدای آنها در حین قصهگویی سعی بر جهت دادن به روایت داستان داشتم.
رونیا و روژیا با چیدن واژهها کنار هم، جملات زیبایی در قالب داستان میآفریدند و هر بار با تشویق ما هیجانزده به دنبال ساخت داستان بعدی میرفتند. به مرور احساس کردم میتوان این داستانها را بصورت یک اثر گرد آورد چرا که دوستانشان هم با شنیدن داستانهای آنها حس میکردند در حال شنیدن قصهای از یک کتاب هستند اما من میدانستم که خالق این آثار خود آنها هستند.
و امروز خوشحالم که توانستیم نخستین اثر دوقلوها را در قالب یک کتاب به چاپ برسانیم و تصویرگری این کتاب را با اینکه سالها بود دست به قلم نبرده بودم به انجام برسانم.
خواندن کتاب مجموعه داستان های نیا و ژیا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به همهٔ کودکان و نوجوانان و مادران و پدرانشان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مجموعه داستان های نیا و ژیا
«در یکی از داستانها به نام دنیای پاک میخوانیم:
پسری بود که خیلی به ورزش ژیمناستیک علاقه داشت، اما ویروس کرونا آمده بود و نمیتوانست به باشگاهش برود. این موضوع خیلی ناراحتش کرده بود، چون خیلی به ورزش علاقه داشت و دوست داشت قهرمان بشود.
یک روز که در اتاقش تنها نشسته بود و تلویزیون نگاه میکرد، دید دانشمندان واکسن مبارزه با ویروس را کشف کردهاند.
وقتی این خبر را شنید، از شدت خوشحالی بالا و پایین پرید و چند تا حرکت ژیمناستیک انجام داد.
مادرش هم که متوجه شده بود، خندید و برای پسرش دست زد.
مدتی بعد پسر دوباره توانست به باشگاه برود و ژیمناستیک را ادامه بدهد تا قهرمان جهان بشود.
همانطوری که ملاحظه می کنید داستان ها ساده و از اتفاقات کوچک روزمره منشأ گرفته اند اما اگر بدانیم که اینها را دو دانش آموز کلاس اولی نوشتهاند در مییابیم که می توان روی این دو نویسنده خردسال برای خلق داستان های زیبا و عالی در آینده حساب باز کرد. با این تفاوت که آنها از مادری دلسوز و هنرمند نیز برخوردارند که مسلماً راه تاریک را برای آنها را روشن میکند و آیندهای درخشان را برایشان رقم خواهد زد.»
محتوای کتاب مناسب برای کودکان است و همین که مجموعه داستان است از لحاظ هزینه برای خرید بسیار بصرفه است. موفق باشن این دو نو گل زیبا
کتابی خوب با مانی روان و مفید برای کودکان که مطالعه آن را به همه دوستان و دوستداران فرهنگ و ادب پارسی توصیه می نمایم
برای رده سنی کودکان پیشنهاد میشه.کتاب رو خریدم و خواندم پیشنهاد میکنم برای فرزندتان تهیه کنید و مطالعه کنید.عنوان داستانهای این چنین از ذهن این کودکان نوعی خلاقیت است که باید یافت
آفرین به رونیا و روژیای عزیز به خاطر ذهن خلاقشان و درود بر مادر مهربانشان که داستانها رو جمع آوری و تبدیل به کتاب کردند
خیلی مفید بیان ساده و مهم ترین قسمت کودک خودش با تخیلاتی که برگرفته از مطالب داستانی که شنیده تصاویر را رنگ آمیزی می کند با تشکر از مادران زحمتکش وآینده نگر
باخواندن توضیحات بسیار لذت بردم و راغب شدم حتما این کتاب رو برای بچه هام بخوانم و میخوانم
توصیه میکنم
خیلی خوب بود پیشنهاد می کنم