دانلود و خرید کتاب گنجینه رنج رضیه غبیشی

کتاب گنجینه رنج

نویسنده:رضیه غبیشی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب گنجینه رنج

کتاب گنجینه رنج نوشتهٔ رضیه غبیشی و ویراستهٔ فهیمه اسماعیلی است و نشر شهید کاظمی آن را منتشر کرده است. این کتابْ خاطرات رضیه غبیشی از زندگی و جنگ است.

درباره کتاب گنجینه رنج

کتاب گنجینه رنج شامل خاطرات رضیه غبیشی از دوران جنگ تحمیلی عراق علیه ایران و مقطع زمانی حمله به خرمشهر در ۳۱ شهریور سال ۱۳۵۹ تا بعد از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ است.

كتاب گنجينه رنج برگرفته از خاطرات تلخ و شيرين رضيه غبيشی است كه به همراه همسر جانبازش، در سال‌های جنگ تحميلی و زير آتش توپ و تفنگ و تانک زندگی خود را سپری كردند. این کتاب برای زنان و فرزندان ما خواندنی و آموزنده است.

زن‌ها هميشه نيمه ناپيدا و ناديدنی وجود مردها هستند. گاهی حرف‌زدن از گذشته برای آدم‌ها سخت است. خصوصا اگر تلخ هم باشد. اما حرف‌زدن از مقطعی كه تاريخ كشور را رقم زده و حماسه‌های بسياری خلق شده، نه تنها بی‌تاثير نيست، بلكه برای نسل امروز لازم و ضروری است تا از گذشته سرزمين خود بداند.

این كتاب، روايتی صميمانه و لحنی سوزناک دارد كه در حقيقت دست كمی از كتاب دا (خاطرات سيده زهرا حسينی) ندارد. فرق اين دو كتاب در اين است كه خاطرات غبيشی، نويسنده ندارد و راوی خود، نويسنده است. به همين دليل بسياری از زوايای پنهان خاطرات را در ديد خوانندگان قرار می‌دهد.

بهره‌گيری از نماد، چهره انسانی و عام داشتن و مشتركات زبانی و فكری از بخش‌هايی هستند كه در آثار بومی ادبيات مقاومت ديده می‌شوند. كتاب گنجينه رنج علاوه بر داشتن اين ويژگی‌ها، شاخص‌های بارز و متمايزی در زمينه نقش زنان در ادبيات دفاع‌مقدس را مطرح كرده است.

كتاب گنجينه رنج شامل خاطرات رضيه غُبيشی از نخستين روز‌های حمله ارتش متجاوز صدام به آبادان و مقاومت‌ مردمی در برابر اشغال خرمشهر تا بعد از پذيرش قطعنامه ۵۹۸ است.

خواندن کتاب گنجینه رنج را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعهٔ خاطرات شهدا پیشنهاد می‌کنیم.