معرفی و دانلود کتاب امام انقلاب pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب امام انقلاب

کتاب امام انقلاب

۵.۰(از ۱ امتیاز)

معرفی کتاب امام انقلاب

کتاب امام انقلاب نوشتهٔ اسماعیل فخریان و ویراستهٔ فهیمه اسماعیلی است و نشر شهید کاظمی آن را منتشر کرده است. این کتاب برش‌هایی از بیانات رهبر انقلاب اسلامی پیرامون شخصیت و مکتب امام خمینی (رضوان‌الله علیه) است.

درباره کتاب امام انقلاب

«شخصیت عظیم رهبر کبیر ما و امام عزیز ما حقا و انصافا پس از پیغمبران خدا و اولیای معصومین با هیچ شخصیت دیگری قابل مقایسه نبود. او با هیچکدام از رهبرهای دنیا قابل مقایسه نبود؛ هیچکدام. فقط با پیغمبران قابل مقایسه بود، با اولیای معصومین قابل مقایسه بود؛ شاگرد آنها بود، دنباله رو آنها بود؛ فقط با آنها قابل مقایسه بود.»

ما برای حفظ جهت‌گیری‌هایِ انقلاب که هویتش بسته به آن است، بهتر از امام پیدا نمی‌کنیم. پس بازخوانی شخصیت امام و مکتبش، ضروری‌ترین و فوری‌ترین کار مردم انقلابی ماست. این کتاب به شخصیتِ امام و مکتب او از منظر و بیان رهبر انقلاب پرداخته است که حقاً و انصافاً خلف صالح اوست. تمام محتوای کتاب برگرفته از بیانات ارزشمند رهبر انقلاب اسلامی است.

خواندن کتاب امام انقلاب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به کسانی که می‌خواهند با بیانات رهبر انقلاب اسلامی درمورد شخصیت و مکتب امام خمینی (ره) آشنا شوند پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب امام انقلاب و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

نام کتابامام انقلاب
عنوان دیگربرش‌هایی از بیانات رهبر انقلاب اسلامی پیرامون شخصیت و مکتب امام خمینی (رضوان‌الله علیه)
موضوععلوم سیاسی و روابط بین‌الملل، کلام و عقاید
نویسندهاسماعیل فخریان
ویراستارفهیمه اسماعیلی
انتشاراتنشر شهید کاظمی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۱/۰۹/۱۳
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.