معرفی و دانلود کتاب المپیادهای شیمی آمریکا (آزمون های ملی) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب المپیادهای شیمی آمریکا (آزمون های ملی)subscriptionAvailable

کتاب المپیادهای شیمی آمریکا (آزمون های ملی)

از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۲ به همراه پاسخ تشریحی

۳.۰(از ۴ امتیاز)
مریم دهقان، مهدی قربانی، رضا کریمی... بیشتر
انتشارات:
انتشارات گچ
categoryدسته‌بندی:
شیمی، متوسطه دوم

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب المپیادهای شیمی آمریکا (آزمون های ملی)

کتاب المپیادهای شیمی آمریکا (آزمون های ملی) با تألیف و ترجمهٔ مریم دهقان و مهدی قربانی و رضا کریمی و نظارت مرتضی خلینا در انتشارات گچ چاپ شده است. این کتاب پاسخ‌های تشریحی سؤالات را نیز دربر دارد.

درباره کتاب المپیادهای شیمی آمریکا (آزمون های ملی)

از سال‌های دور، شبیه‌ترین آزمون به المپیادهای کشوری ایران، المپیادهای شیمی آمریکا بوده است. مسابقاتی که دانش شیمی عمومی را ارزیابی می‌کند و بهترین دانش‌پژوهان را برای شرکت در مسابقات جهانی انتخاب می‌کند.

آزمون‌های آمریکا پیش‌تر در ایران تا سال ۲۰۱۲ منتشر شده بود. در این کتاب ایده‌های سال ۲۰۱۳ به‌بعد را به‌همراه پاسخ تشریحی می‌بینید و با دیدگاه جدید دانشمندان شیمی بیشتر آشنا می‌شوید.

کتاب المپیادهای شیمی آمریکا (آزمون های ملی) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به داوطلبان شرکت در المپیاد شیمی و سایر علاقه‌مندان به علم شیمی پیشنهاد می‌شود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب المپیادهای شیمی آمریکا (آزمون های ملی) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابالمپیادهای شیمی آمریکا (آزمون های ملی)
عنوان دیگراز سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۲ به همراه پاسخ تشریحی
موضوعشیمی، متوسطه دوم
مترجممریم دهقان، مهدی قربانی، رضا کریمی، مرتضی خلینا
انتشاراتانتشارات گچ
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۲/۰۹/۲۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
ساعت ها با المپیاد شیمی (جلد دوم)تصویر جلد کتاب ساعت ها با المپیاد شیمی (جلد دوم)
مرتضی خلینا
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، هندسه ۳ (دوازدهم)تصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، هندسه ۳ (دوازدهم)
حسین هاشمی طاهری
آموزش شگفت انگیز هندسه ۱ دهمتصویر جلد کتاب آموزش شگفت انگیز هندسه ۱ دهم
حسین هاشمی طاهری
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، آمار و احتمال (یازدهم)تصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، آمار و احتمال (یازدهم)
رسول رستمی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، شیمی ۲ (یازدهم)تصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، شیمی ۲ (یازدهم)
عباس سرمایه
ماجرای بیست شیمی ۱ (پایه دهم)تصویر جلد کتاب ماجرای بیست شیمی ۱ (پایه دهم)
عباس سرمایه
المپیادهای شیمی بلاروستصویر جلد کتاب المپیادهای شیمی بلاروس
رضا کریمی
جمع بندی هندسه پایهتصویر جلد کتاب جمع بندی هندسه پایه
کیوان صارمی
آموزش طبقه بندی شده عربی ۲ پایه یازدهم رشته علوم تجربی و ریاضی و فیزیکتصویر جلد کتاب آموزش طبقه بندی شده عربی ۲ پایه یازدهم رشته علوم تجربی و ریاضی و فیزیک
حبیب‌الله سلمان‌نژاد
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، هندسه ۲ (یازدهم)تصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، هندسه ۲ (یازدهم)
مسعود مؤدب
تکامل موجودات زندهتصویر جلد کتاب تکامل موجودات زنده
قادر حبیبی چهاربرج
نردبان المپیاد شیمی، استوکیومتری و محلول هاتصویر جلد کتاب نردبان المپیاد شیمی، استوکیومتری و محلول ها
محمدرضا مس کاران
ماجرای بیست هندسه ۱ (پایه دهم)تصویر جلد کتاب ماجرای بیست هندسه ۱ (پایه دهم)
زهرا جالینوسی
مرحله دوم المپیاد شیمی ایران از سال ۱۳۹۳ تا ۱۴۰۱تصویر جلد کتاب مرحله دوم المپیاد شیمی ایران از سال ۱۳۹۳ تا ۱۴۰۱
مهدی قربانی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، انگلیسی ۲ (پایه یازدهم)تصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، انگلیسی ۲ (پایه یازدهم)
حسن بلند
نردبان المپیاد شیمی؛ پیوندهای یونی و کووالانسیتصویر جلد کتاب نردبان المپیاد شیمی؛ پیوندهای یونی و کووالانسی
رضا کریمی
گلبرگ فیزیک ۲ یازدهم رشته ریاضی و فیزیکتصویر جلد کتاب گلبرگ فیزیک ۲ یازدهم رشته ریاضی و فیزیک
محمد گلزاری
مجموعه کتابای جی‌بی؛ عربی ۱ دهم (تجربی و ریاضی)تصویر جلد کتاب مجموعه کتابای جی‌بی؛ عربی ۱ دهم (تجربی و ریاضی)
مجید قدیمی
شیمی آلیتصویر جلد کتاب شیمی آلی
بخشعلی معصومی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، حسابان ۲ (دوازدهم)تصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، حسابان ۲ (دوازدهم)
محمدحسین صابری