کتاب ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۱۸ ـ مهر و آبان ۹۵
معرفی ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۱۸ ـ مهر و آبان ۹۵
ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۱۸ ـ مهر و آبان ۹۵ *** در این شماره از ماهنامه دینی، فرهنگی و مجالس حسینی میخوانید: ـ بازتاب آنچه درباره اهانتهای نشریه یالثارات گفته شد؛ دستان شما شایسته حرمت قلم نیست ـ گلایه جوان مسیحی از هیأت عزاداری! ـ عاشورا فقط آئین و مناسک نیست ـ گفتوگو با حجتالاسلام سیدحسن آقامیری؛ هیأت، کلیسا نیست ـ گفتوگو با حمید منتظر؛ مداح سهکارهام ـ پای حرفهای آیتالله دکتر هادی دوستمحمدی؛ عاشق علامه شدم ـ آیتالله عندلیب همدانی؛ امام نه اهل سکوت بود نه اهل جنگ ـ عاشورای امروز به روایت سیدمجتبی حسینی؛ استفاده ابزاری از اهلبیت (ع) ممنوع! ـ آیتالله رضا استادی؛ شور عزاداری را به نام روشنفکری تضعیف نکنیم! ـ اسماعیل شفیعی سروستانی؛ ماندن در سال ۶۱ هجری ارتجاع است ـ گفتوگو با آیتالله تحریری؛ مراقب باشیم به ظلم مبتلا نشویم ـ دکتر سیدحمید خویی؛ خطا رفتیم! ـ داستانی عاشورایی از مرحوم دکتر قیصر امینپور؛ شبیه، شبیه، شبیه ـ تجارت با خون سیدالشهدا (ع) ـ قلب اسلام ما ضعیف میزند!
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۱۸ ـ مهر و آبان ۹۵ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۱۸ ـ مهر و آبان ۹۵ |
| عنوان در زبان مبدأ | Kheimeh |