معرفی و دانلود کتاب روزهای تو چه رنگیه؟ pdf + خلاصه رایگان

کتاب روزهای تو چه رنگیه؟

۴.۳(از ۵۱ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب روزهای تو چه رنگیه؟

کتاب الکترونیکی «روزهای تو چه رنگیه؟» نوشتهٔ کامرین ولز با ترجمه منصوره عرب خراسانی در انتشارات مهرسا چاپ شده است.

درباره کتاب روزهای تو چه رنگیه؟

این کتاب در قالب شعری شاد و کودکانه به هر احساسی مثل حس غم و شادی و هیجان و ... یک رنگ را اختصاص می‌دهد و به‌این‌ترتیب هم‌زمان با آموزش رنگ‌ها به کودکان، آن‌ها را با انواع حس‌هایی که هر روز تجربه می‌کنند نیز آشنا می‌کند.

کتاب روزهای تو چه رنگیه؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب مناسب کودکان است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب روزهای تو چه رنگیه؟ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:روزهای تو چه رنگیه؟
قیمت کتاب:۸۰۰۰۰ تومان

دیانا دورنا
مطمئن نیستم.
۱۴۰۱/۰۵/۲۱

سلام این کتاب بهترین کتاب دنیاست دست سازندش درد نکنه توصیه میکنم این کتاب را بخوانید

گمشده در دنیای کتاب ها :(
۱۴۰۲/۰۴/۱۸

کــــلــــمــــهــــ کـــــــمـــــ اوردمـــــــ مـــــــــــــــحــــــــشــــــــــــرهــــــــ😃😃❤💚💜

۱۴۰۱/۰۶/۳۱

کتاب بسیار جالبی هستش که به کودکان کمک میکنه بهتر بتونن احساس درونی خودشون رو به ما نشون بدن

۱۴۰۱/۰۵/۲۵

خیلی خوب بود جذاب بود

آسیه سلطانی
۱۴۰۴/۰۸/۰۹

از آنجایی که کتاب، ترجمه هست و متن از زبان دیگری در قالب نوشته ی موزون (نه شعر) ریخته شده، کار مترجم سخت بوده است. لذا نمی توان توقع داشت که وزن های عروضی بکار گرفته شود. ولی خب بعضی...بیشتر

thisissafayouknow
۱۴۰۵/۰۱/۰۱

تصویرگری کتاب مهم‌ترین نقطه قوت آن است. رنگ‌ها پرطیف و پرطراوت‌اند و هر صفحه حسی که توصیف می‌شود را بصری می‌سازد

۱۴۰۴/۱۲/۲۹

سلام بنظرم کتاب بی نظیری بود و پر از عکس های قشنگ و پر از حس خوب بود. توصیه میکنم اگه دوست داشتید بخوانید.

منتقد کتاب خوان
۱۴۰۴/۰۸/۲۱

کتاب خوبیه ، احساسات و رنگ ها رو برای کودکان به روش شعر آموزش میده . آشنایی خوبیه که در کنار بازی به بچه ها داده میشه و کودکانی که به شعر علاقه دارن یا والدینی که دوست دارن از طریق...بیشتر

۱۴۰۵/۰۲/۰۷

عالی بود کیف کردم با خوندنش

۱۴۰۵/۰۱/۲۵

واقعا عالی بود حتما پیشنهاد میکنم .

rey
۱۴۰۵/۰۱/۲۱

خیلی کتاب خوبیه خیلی به آدم کمک میکنه تا زندگی رو قشنگ تر ببینیم کتاب عالیههه حتما بخونیدش

مریم
۱۴۰۴/۱۱/۰۲

خوب بود

۱۴۰۴/۱۱/۰۱

خیلی قشنگ بود چشمام قلبی شد😍

zahra shaffaf
۱۴۰۴/۰۸/۲۰

بسیار زیبا و‌پر احساس بود ، قشنگ بود ، خیلی با دقت سروده شده .

سمیه
۱۴۰۴/۰۸/۱۱