کتاب مجله ناداستان ـ شماره ۰۱۴ ـ فروردین ماه ۱۴۰۱
معرفی مجله ناداستان ـ شماره ۰۱۴ ـ فروردین ماه ۱۴۰۱
فصلنامه ناداستان مجلهای حاوی داستانهای واقعی از زندگی افراد همچون «سفرنامه، خاطرهنگاری و... » است. شمارهٔ نخست این مجله را فصلنامهٔ ادبی سان در بهار سال ۱۳۹۸ منتشر کرده و تا به امروز ۱۴ شماره از آن ارائه شده است.
در هر فصل یک شماره از مجله منتشر میشود و شامل بخشهایی همچون «روایتهای مستند»، «روایتهای زندگی»، «روایتهای کهن» و «مشق ناداستان» است. همچنین هر شماره از این مجله شامل بخشی دیجیتالی به نام «بهعلاوه» است که آن را میتوانید در وبسایت اصلی فصلنامه ناداستان مطالعه کنید.
مطالعه فصلنامه ناداستان برای تمامی افرادی که علاقهمند به روایتهای مستند و واقعی هستند مناسب است.
در این شماره میخوانیم:
کافهروی: عالیه عطایی
صحنهای برای نامرئی شدن: یاسمن اسلامی
هجدهسالگی، نقطه امن: امیرمحمد محدثی
رفیق استالین: روایت ابوالقاسم لاهوتی شاعر انقلابی، از روزگار جوانیاش
عبور از میدان چه کنم: امیرحسین صادقیان؛ سیدعلیرضا حسینیان؛ مژگان سلمانزاده؛ نغمه پروان؛ نیلوفر محمودی گنرق
شرح کامل فهرست این شماره از مجله را میتوانید در نمونه ببینید.
تقریبا نیمی از شمارههای ناداستان رو خوندم. ناداستان همیشه جذابترین و دلنشینترین بوده. اما این شماره حال و هوای دیگهای داشت. من هجده سالهام و دوستم سی و هفت ساله. تو کافه، کنار هم این شماره رو خوندیم و هر دو در
نوشتن هیچ وقت دغدغه ی من نبوده، اصلا حتی ذره ای علاقه هم بهش نداشتم؛ ولی حالا بعد از خوندن تقریبا تمام ناداستانا همش به این فکر می کنم که یعنی منم می تونم هم چین چیزی بنویسم؟ به قول