معرفی و دانلود کتاب گلی از گلستان ادب پارسی + خلاصه رایگان

نوع کتاببدون نظر
بختیار مالکی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب گلی از گلستان ادب پارسی

کتاب گلی از گلستان ادب پارسی نوشتهٔ بختیار مالکی مجموعه‌ای از مطالب خواندنی، پندها، حکایات و سخنان و اشعار بزرگان فرهنگ و تمدن است.

درباره کتاب گلی از گلستان ادب پارسی

این کتاب مجموعه‌ای از مطالب ادبی زیبا از ادیبان است. کتاب گلی از گلستان ادب پارسی شما را به دنیای شعر و ادب می‌برد و تصاویر زیبایی برای شما می‌سازد و کمک می‌کند از شعر و ادب لذت بیشتری ببرید.

خواندن کتاب گلی از گلستان ادب پارسی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به ادبیات فارسی پیشنهاد می‌کنیم.

درباره بختیار مالکی

بختیار مالکی در سال ۱۳۱۳ در استان اصفهان به دنیا آمد. وی پزشک متخصص، جراح، شاعر، نویسنده، ادیب، ورزشکار و اهل موسیقی است.

دیوان نخست مالکی، متخلّص به بختیار، ۲۸۰ صفحه بوده و به‌صورت رنگی ارائه شده است. کتاب «از مزرعه تا عمل» نیز حاوی خاطرات وی است. «کتاب کشکول» سرشار از دانستنی‌های گوناگون است.

بختیار مالکی، ادبیات و شعر را «حادثه» می‌داند و باور دارد که این گونهٔ ادبی ابتدا در زبان رخ می‌دهد و سپس به حیطهٔ تصورات و موسیقی و احساس و اندیشه و صنایع ادبی وارد می‌شود و در پایان نیز با زندگی افراد و اجتماع پیوند می‌خورد. کتاب «گردشی در بیشه اندیشه ها» نیز یکی دیگر از آثار اوست که گلچینی از اشعار، نوشته‌ها و حکایت‌های جالب و سودمند از نویسندگان مشهور ایران است.

بخشی از کتاب گلی از گلستان ادب پارسی

آصفی هروی

چه گویم آنچه ز یاران بی وفا دیدم؟

ز هر که چشم وفا داشتم، جفا دیدم

آصفی هروی»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب گلی از گلستان ادب پارسی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابگلی از گلستان ادب پارسی
موضوعشعر کهن، شعر کلاسیک
نویسندهبختیار مالکی
انتشاراتانتشارات رنگینه
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۰/۰۳/۱۷
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.

بریده‌هایی از کتاب

piroz
عیبیست، بزرگ بر کشیدن خود را وز جمله خلق، برگزیدن خود را از مردمک دیده بباید آموخت دیدن همه کس را و ندیدن خود را