معرفی کتاب The Language of Medicine, 12e 12th Edition زبان پزشکی ویرایش دوازدهم (زبان اصلی)
کتاب الکترونیکی «The Language of Medicine, 12e 12th Edition زبان پزشکی ویرایش دوازدهم (زبان اصلی)» از Davi-Ellen Chabner - Taaghche. این کتاب را میتوانید از طاقچه دریافت کنید.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب The Language of Medicine, 12e 12th Edition زبان پزشکی ویرایش دوازدهم (زبان اصلی) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | The Language of Medicine, ۱۲e ۱۲th Edition زبان پزشکی ویرایش دوازدهم (زبان اصلی) |
| موضوع | پزشکی عمومی |
| نویسنده | Davi-Ellen Chabner |
| انتشارات | Taaghche |
| فرمت کتاب | |
| حجم فایل کتاب | ۴۱.۹۳ مگابایت |
| تعداد صفحهها | ۲۰۷۸ صفحه |
| قیمت کتاب | رایگان |
این کتاب محشره واقعا. خیلی با نظم و دقیق توضیح داده شده و ریشه ها و معانی پسوند ها و پیشوند ها رو گفته خیلی یادگیری رو راحت کرده. من اصلا رشته تحصیلیم مربوط به پزشکی نیست. ولی از نظر...بیشتر