کتاب مرد شیپوری
معرفی کتاب مرد شیپوری
کتاب مرد شیپوری نوشتهٔ محدثه نظری در انتشارات متخصصان چاپ شده است. این کتاب حکایتی کوتاه اما اثرگذار است از زندگی پر فراز و نشیبی که خواننده را تا مقصد با خود همراه میکند.
درباره کتاب مرد شیپوری
دنیا جای زیبایی است، این انسانها هستند که تغییرش میدهند آدمهایی که دنیا را ترسناک و یا غمگین میکنند خاله خانم همیشه میگفت «هیچچیز این دنیا ارزش اشک ریختن رو نداره اگر روزی چیزی یا کسی را دوست داشتی برایش دلتنگ شو و فراموشش نکن» داستان زندگیام از کدام آغاز میشد؟ انسانهای ترسناک و غمگین و یا خاله خانم و مرد شیپوری.
کتاب مرد شیپوری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به علاقهمندان به داستانهای کوتاه ایرانی پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب مرد شیپوری
به سمساری آخر شهر رفتم گربهی خیابونی که همیشه همراهم بود این بار هم من را همراهی میکرد، دو کیلومتر راه رفتم تا به سمساری رسیدم خانمی که آنجا نشسته بود قطعاً بعد از سه ماه من رو به یاد نمیآورد.
«سه ماه پیش برای خاله مریضم پول میخواستم که یک شیپور را به شما فروختم تا کمی پول برای خرید دارو به من بدهید»
اون خانم من رو به یاد نیاورد ولی تا اسم شیپور رو آوردم گفت:
«درسته اون مانند سنگ یشمی بود که از نزدیک دیدم و لمس کردم، چیه پسرم پول شیپور رو کامل میخوای»
«نه خانم من اومدم خودش رو پس بگیرم دیروز خاله خانم من فوت کرد و تنها شانس من برای پیدا کردن خانوادهام همان شیپوره»
«من شیپور و چند ساز دیگر رو به یک مرد فروختم برای گرفتنش باید صد کیلومتر جلوتر بری اونها فردا جشنواره موسیقی دارند اگر الان حرکت کنی میتونی به اونها برسی»
پولی که تو مسافرخانه پیدا کردم برداشتم و حرکت کردم، من در این بیستوسه سال عمرم تقریباً بیست سالش را با خاله زندگی کردم و تنها همصحبتش در مسافرخانه بودم خاله استعداد چندانی برای مدیریت نداشت و تنها دارایی ما همان چند سکه در زیرزمین بود که خاله هیچوقت از آن استفاده نکرد.
هر وقت از او میپرسیدم که چرا اسمم را بینام گذاشتی میگفت: «چون باید یاد میگرفتی که همیشه نیمهی پر لیوان رو ببینی معنی اسم تو یعنی کسی که نام ندارد ولی تو مالک یک نام هستی»
من هم مثل بچهها از او میپرسیدم «مالک بودن یعنی چه؟»
«مالک بودن یعنی عاشق بودن وقتی مالک چیزی یا کسی باشی یعنی اون تا ابد برای تو خواهد بود و تو با تمام عشق و محبتی که داری از او محافظت میکنی.»