کتاب شرایط جدید خانواده زویی
معرفی کتاب شرایط جدید خانواده زویی
کتاب الکترونیکی «شرایط جدید خانواده زویی» نوشتهٔ ازمایرا میکر با ترجمه معصومه نفیسی در انتشارات سیمای شرق چاپ شده است. این کتاب به داستان جدایی پدر و مادر خرگوشی به نام زویی میپردازد و مواجههٔ زویی با این اتفاق را نشان میدهد.
درباره کتاب شرایط جدید خانواده زویی
قصهگویـی روش مؤثـری بـرای درمانگـران و بزرگسـالان اسـت تـا اطلاعـات پیچیـده را بـه کـودکان منتقـل کننـد. همچنیـن آنـان را قـادر میسـازد تـا پرسـشها و احساسـات درهمتنیــدهٔ کــودکان را بررســی کننــد. داســتان ایــن کتــاب تأکیــدی دارد بــر ایــن کــه ذهــن کــودکان بیــن بــازی، اتفاقــات پیرامــون و رؤیاپــردازی و تخیــل در رفتوآمــد اســت و ایــن فراینــد، راهــکار مؤثــری اسـت تـا کـودک بتوانـد بـا اضطـراب ناشـی از مسـائل دلهـرهآور کنـار بیایـد. ایـن داسـتان بـه احساسـات، نگرانیها و پرسـشهای کـودکان دربـارهٔ طلاق هویـت میبخشـد و آنهـا را عادیسـازی میکنـد. احساسـاتی مثـل دلتنگـی، اضطراب، غـم از دسـت دادن، سـردرگمی و خشـم کـه توسـط بزرگسـالان قابـل اعتمـاد، دوسـتان و همسـالان و دنیـای خیالـی قصـه برای کـودک برجسـته و پررنگ میشـود.
کتاب شرایط جدید خانواده زویی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کودکان بین سنین ۴ تا ۸ سال که با مسئلهٔ جدایی والدینشان مواجه هستند مناسب است.
بخشی از کتاب شرایط جدید خانواده زویی
زویـی گفـت: «خب ... همیشـه سـر و کلهٔ ایـن کلمـه در خوابهایم پیــدا میشود! تــازه، شــنیدم بــه مامانبزرگ گفتــی تــو و بابــا از هــم جــدا شدهاید. کلمهٔ طــلاق را هــم زیــاد به کار میبری. جدایـی و طـلاق بـه هـم مربوطاند؟» مامان خرگوشــه گفــت: «زویــی، ایــن سؤالها بــرای خرگــوش کوچولویــی مثــل تــو خیلــی بــزرگ و مهماند. ولــی مــن تــلاش میکنم برایـت توضیـح بدهـم. جدایـی یعنـی دو نفـر کـه بـا هـم ازدواج کردهاند، تصمیــم بگیرنــد در دو خانهٔ جــدا از هــم زندگــی کننـد. طـلاق هـم یعنـی دو نفـر کـه ازدواج کردهاند تصمیـم بگیرنـد بـرای مـدت خیلـی خیلـی طولانی در دو خانهٔ جـدا از هـم زندگـی کننــد ... شــاید بــرای همیشــه.»