معرفی و دانلود کتاب مجموعه کتابای جی‌بی؛ آمار و احتمال پایه یازدهم pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب مجموعه کتابای جی‌بی؛ آمار و احتمال پایه یازدهم

کتاب مجموعه کتابای جی‌بی؛ آمار و احتمال پایه یازدهم

۵.۰ امتیاز(از ۲ رأی)

معرفی کتاب مجموعه کتابای جی‌بی؛ آمار و احتمال پایه یازدهم

کتاب مجموعه کتابای جی‌بی؛ آمار و احتمال پایه یازدهم یکی از کتاب‌های کمک‌آموزشی خیلی سبز برای دانش‌آموزان پایه متوسطه دوم است.

انتشارات خیلی سبز که فعالیت خود را از اوایل دهه هشتاد آغاز کرده است، امروز از نظر تعداد و کیفیت انتشار کتاب جایگاه ممتازی در بین ناشران کتاب‌های آموزشی و کمک‌‌آموزشی دارد. امروز خیلی سبز یک گروه بزرگ شده و کتاب‌های خیلی سبز را همه دانش‌آموزان می‌شناسند. در کتاب‌های خیلی سبز شما با تعداد زیادی نکات و سوالات چالشی روبه‌رو هستید تا خود و توانایی‌هایتان را محک بزنید.

کتاب مجموعه کتابای جی‌بی؛ آمار و احتمال پایه یازدهم برمبنای بخش‌های کتاب و موضوعات آن طراحی شده و شامل نکات، یادآوری، حواشی، پاورقی‌ها برای توضیحات بیشتر و سوالات است.

خواندن کتاب مجموعه کتابای جی‌بی؛ آمار و احتمال پایه یازدهم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

دانش‌آموزان پایه متوسطه دوم مخاطبان این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مجموعه کتابای جی‌بی؛ آمار و احتمال پایه یازدهم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمجموعه کتابای جی‌بی؛ آمار و احتمال پایه یازدهم
مجموعه و فروستمجموعه کتابای جی بی انتشارات خیلی سبز

Narc
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۰۹/۰۳

سلام من چاپیش رو دارم. واقعا روان و خوب توضیح داده. هرکتابی رو می خوندم متوجه نمی شدم و از حوصله ام خارج بود ولی از این کتاب راضیم.

هندسه ۲ شب امتحان (یازدهم ریاضی)تصویر جلد کتاب هندسه ۲ شب امتحان (یازدهم ریاضی)
حسین هاشمی طاهری
ریاضی و آمار ۱ شب امتحان (دهم انسانی)تصویر جلد کتاب ریاضی و آمار ۱ شب امتحان (دهم انسانی)
مهندس امیر زراندوز
علوم و فنون ادبی ۳ شب امتحان (دوازدهم انسانی)تصویر جلد کتاب علوم و فنون ادبی ۳ شب امتحان (دوازدهم انسانی)
فاطمه اکران
فارسی ۱ شب امتحان (دهم)تصویر جلد کتاب فارسی ۱ شب امتحان (دهم)
مجتبی احمدوند
شیمی ۱ شب امتحان (دهم ریاضی و تجربی)تصویر جلد کتاب شیمی ۱ شب امتحان (دهم ریاضی و تجربی)
مهدی براتی
عشق برای همه استتصویر جلد کتاب عشق برای همه است
زهرا موسوی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، حسابان ۲ (دوازدهم)تصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، حسابان ۲ (دوازدهم)
محمدحسین صابری
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، هندسه ۲ (یازدهم)تصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، هندسه ۲ (یازدهم)
مسعود مؤدب
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، آمار و احتمال (یازدهم)تصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، آمار و احتمال (یازدهم)
رسول رستمی
مجموعه کتابای جی بی؛ زبان انگلیسی (۳) پایه دوازدهمتصویر جلد کتاب مجموعه کتابای جی بی؛ زبان انگلیسی (۳) پایه دوازدهم
حسن بلند
هندسه ۱ شب امتحان (دهم ریاضی)تصویر جلد کتاب هندسه ۱ شب امتحان (دهم ریاضی)
محسن محمدکریمی
ماجرای بیست عربی (پایه نهم)تصویر جلد کتاب ماجرای بیست عربی (پایه نهم)
علی جعفری ندوشن
مجموعه کتاب‌های نردبام؛ شیمی ۳ پیشرفته پایه دوازدهمتصویر جلد کتاب مجموعه کتاب‌های نردبام؛ شیمی ۳ پیشرفته پایه دوازدهم
فرشاد هادیان‌فرد
ریاضی ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی)تصویر جلد کتاب ریاضی ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی)
امیر زراندوز
حسابان ۲ شب امتحان (دوازدهم ریاضی)تصویر جلد کتاب حسابان ۲ شب امتحان (دوازدهم ریاضی)
محمدجواد نوری
ماجرای بیست هندسه ۱ (پایه دهم)تصویر جلد کتاب ماجرای بیست هندسه ۱ (پایه دهم)
زهرا جالینوسی
شب امتحان ریاضی هشتمتصویر جلد کتاب شب امتحان ریاضی هشتم
محمدرضا محمدی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، فیزیک ۲ رشته ریاضی (یازدهم)تصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، فیزیک ۲ رشته ریاضی (یازدهم)
مهدی هاشمی
فیزیک ۱ شب امتحان (دهم ریاضی)تصویر جلد کتاب فیزیک ۱ شب امتحان (دهم ریاضی)
سعید فرهادی جهرودی
سوالات ریز طبقه بندی ریاضی در آزمون های نمونه دولتی و تیزهوشان ۱+۳۱ استان، نهم به دهم؛ ۹۹ - ۹۸تصویر جلد کتاب سوالات ریز طبقه بندی ریاضی در آزمون های نمونه دولتی و تیزهوشان ۱+۳۱ استان، نهم به دهم؛ ۹۹ - ۹۸
محمد کنف چیان