معرفی و دانلود کتاب مجموعه کتابای فصل آزمون؛ هندسه پایه (شامل مباحث هندسه ۱ و ۲) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب مجموعه کتابای فصل آزمون؛ هندسه پایه (شامل مباحث هندسه ۱ و ۲)
off
٪۲۰
subscriptionAvailable

کتاب مجموعه کتابای فصل آزمون؛ هندسه پایه (شامل مباحث هندسه ۱ و ۲)

۳.۰ امتیاز(از ۱ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مجموعه کتابای فصل آزمون؛ هندسه پایه (شامل مباحث هندسه ۱ و ۲)

مجموعه کتابای فصل آزمون؛ هندسه پایه (شامل مباحث هندسه ۱ و ۲) یکی از کتاب‌های کمک‌آموزشی خیلی سبز برای دانش‌آموزان رشته ریاضی است.

انتشارات خیلی سبز که فعالیت خود را از اوایل دهه هشتاد آغاز کرده است، امروز از نظر تعداد و کیفیت انتشار کتاب جایگاه ممتازی در بین ناشران کتاب‌های آموزشی و کمک‌‌آموزشی دارد. امروز خیلی سبز یک گروه بزرگ شده و کتاب‌های خیلی سبز را همه دانش‌آموزان می‌شناسند. در کتاب‌های خیلی سبز شما با تعداد زیادی نکات و سوالات چالشی روبه‌رو هستید تا خود و توانایی‌هایتان را محک بزنید.

کتاب مجموعه کتابای فصل آزمون؛ هندسه پایه (شامل مباحث هندسه ۱ و ۲) برمبنای بخش‌های کتاب و موضوعات آن طراحی شده و شامل نکات، یادآوری، حواشی، پاورقی‌ها برای توضیحات بیشتر و سوالات است.

خواندن مجموعه کتابای فصل آزمون؛ هندسه پایه (شامل مباحث هندسه ۱ و ۲) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

دانش‌آموزان  رشته ریاضی مخاطبان این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مجموعه کتابای فصل آزمون؛ هندسه پایه (شامل مباحث هندسه ۱ و ۲) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمجموعه کتابای فصل آزمون؛ هندسه پایه (شامل مباحث هندسه ۱ و ۲)
موضوعمتوسطه دوم
گردآورندهگروه مولفان، سیدمحمدحسین حشمت‌الواعظین
انتشاراتانتشارات خیلی سبز
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۰۱/۲۰
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
مجموعه کتابای فصل آزمون؛ گسسته و آمار و احتمال جامع (دهم، یازدهم، دوازدهم)تصویر جلد کتاب مجموعه کتابای فصل آزمون؛ گسسته و آمار و احتمال جامع (دهم، یازدهم، دوازدهم)
مصطفی دیداری
مجموعه کتابای فصل آزمون؛ فیزیک جامع رشته ریاضی (دهم، یازدهم و دوازدهم)تصویر جلد کتاب مجموعه کتابای فصل آزمون؛ فیزیک جامع رشته ریاضی (دهم، یازدهم و دوازدهم)
مجید ساکی
مجموعه کتابای فصل آزمون؛ حسابان و ریاضیات پایه جامع (دهم، یازدهم، دوازدهم)تصویر جلد کتاب مجموعه کتابای فصل آزمون؛ حسابان و ریاضیات پایه جامع (دهم، یازدهم، دوازدهم)
محمدمصطفی ابراهیمی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن؛ دین و زندگی ۳ انسانی (دوازدهم)تصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن؛ دین و زندگی ۳ انسانی (دوازدهم)
محمد کشوری
تعامل حوزه علمیه با رشته های علوم انسانیتصویر جلد کتاب تعامل حوزه علمیه با رشته های علوم انسانی
عبدالمجید مبلغی
پرسش های چهارگزینه ای فیزیک ۳ رشته ریاضی پایه دوازدهم (جلد دوم؛ درسنامه و پاسخ)تصویر جلد کتاب پرسش های چهارگزینه ای فیزیک ۳ رشته ریاضی پایه دوازدهم (جلد دوم؛ درسنامه و پاسخ)
رضا سبزمیدانی
مجموعه کتابای نردبام؛ فیزیک ۲ پیشرفته رشته ریاضی پایه یازدهمتصویر جلد کتاب مجموعه کتابای نردبام؛ فیزیک ۲ پیشرفته رشته ریاضی پایه یازدهم
احمد مصلایی
گام به گام دروس دوازدهم ریاضی؛ فارسیتصویر جلد کتاب گام به گام دروس دوازدهم ریاضی؛ فارسی
مجتبی احمدوند
فیزیک ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی)تصویر جلد کتاب فیزیک ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی)
روح اله علی پور
خفه خونتصویر جلد کتاب خفه خون
مریم سمیع زادگان
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، دین و زندگی ۲ انسانی (یازدهم)تصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، دین و زندگی ۲ انسانی (یازدهم)
محمد کشوری
فیزیک ۲ شب امتحان (یازدهم ریاضی)تصویر جلد کتاب فیزیک ۲ شب امتحان (یازدهم ریاضی)
روح الله علی پور
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، انگلیسی ۲ (پایه یازدهم)تصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، انگلیسی ۲ (پایه یازدهم)
حسن بلند
روش های آزمایشگاهی پیشرفته در علوم گیاهی و کشاورزیتصویر جلد کتاب روش های آزمایشگاهی پیشرفته در علوم گیاهی و کشاورزی
یونس مستوفی
مجموعه کتابای نردبام؛ هندسه ۳ پیشرفته پایه دوازدهمتصویر جلد کتاب مجموعه کتابای نردبام؛ هندسه ۳ پیشرفته پایه دوازدهم
مهدی مژدهی
مجموعه کتابای نردبام؛ حسابان ۱ پیشرفته پایه یازدهمتصویر جلد کتاب مجموعه کتابای نردبام؛ حسابان ۱ پیشرفته پایه یازدهم
مهرداد کیوان
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، فیزیک ۲ رشته ریاضی (یازدهم)تصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، فیزیک ۲ رشته ریاضی (یازدهم)
مهدی هاشمی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، حسابان ۲ (دوازدهم)تصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، حسابان ۲ (دوازدهم)
محمدحسین صابری
حسابان ۱ شب امتحان (یازدهم ریاضی)تصویر جلد کتاب حسابان ۱ شب امتحان (یازدهم ریاضی)
سیدمحمد مدینه