دانلود سپیده دانایی ـ شماره ۹۶ـ اردیبهشت ۹۵

نوع کتاببدون نظر
انتشارات:
سپیده دانایی

معرفی سپیده دانایی ـ شماره ۹۶ـ اردیبهشت ۹۵

سپیده دانایی ـ شماره ۹۶ـ اردیبهشت ۹۵ *** در این شماره از ماهنامه روان‌شناسی و مشاوره سپیده دانایی می‌خوانیم: - پاسخ دکتر گلزاری به برخی از ادعاها در خصوص داستان بیجه و ستایش - چند خبر برگزیده از ایران و جهان و نتایج تازه تحقیقات علمی در حوزه روا نشناسی - ما شاید بلد باشیم خوب انتقاد کنیم اما چه گونه انتقادپذیر باشیم؟ - چه طور خواستگاری سنتی را بهینه کنیم؟ - چه کنیم که خانه‌مان به خوابگاه تبدیل نشود؟ - با فرزندان جوان در خانه چه گونه تعامل کنیم؟ - مدیریت اضطراب امتحان و انجام ندادن تکالیف در روزهای قبل از امتحانات - همه ی باورهای غلطی که ما درباره‌ی طلاق داریم - معرفی دو کتاب و پرسشنامه یکی از معتبرترین تست‌های شخصیت در جهان - تست مالیخولیای خیانت - خیانت‌های مجازی

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سپیده دانایی ـ شماره ۹۶ـ اردیبهشت ۹۵ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:سپیده دانایی ـ شماره ۹۶ـ اردیبهشت ۹۵
موضوع:روان‌شناسی و موفقیت، مجلات عمومی
انتشارات:سپیده دانایی
سال انتشار نسخه فیزیکی:۱۳۹۵/۰۲/۰۳
فرمت کتاب:PDF
حجم فایل کتاب:۱۴.۵۵ مگابایت
تعداد صفحه‌ها:۱۶۴ صفحه
قیمت کتاب:۴۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.