کتاب شغال رنگارنگ
معرفی کتاب شغال رنگارنگ
کتاب شغال رنگارنگ از مجموعه فلسفه برای کودکان اثر منیره عابدی و پریسا اختیاری است که در انتشارات یار مانا به چاپ رسیده است. این مجموعه به کودکان در شکلگیری تفکر فلسفی کمک میکند.
درباره مجموعه فلسفه برای کودکان
آموزش فلسفه به کودکان، از جمله مباحثی است که در سالهای اخیر، در کشور ما به طور ویژه مورد توجه قرار گرفته است. در این برنامه، نظریات فلسفی به کودکان تدریس نمیشود. بلکه اهدافی چون رشد عقلانیت، کمک به حقیقتیابی، رشد ارزششناسی و ارزشگذاری، رشد اخلاق و فضایل اخلاقی و در یک کلام رشد همهجانبه شخصیت کودکان مد نظر است. برای تحقق این اهداف در برنامه فلسفه برای کودکان، کتابهای داستانی ویژهای تألیف و در سراسر جهان به فرهنگها و زبانهای مختلف ترجمه شده است. اما تجربه مؤلفان در عمل، نشانگر عدم کارایی این داستانها در مورد کودکان ایرانی بود که این امر میتواند به دلیل درک نشدن ان داستانها از سوی بچههای ایرانی باشد.
مجموعه فلسفه برای کودکان بر آن است تا کودکان را در رشد تفکر فلسفی با داستانهایی جذاب و ایرانی همراهی کند.
داستان این کتاب درباره یک شغال است که از رنگ قهوهای بدن خود خسته شده و دوست دارد رنگارنگ باشد. سرش مثـل علفهـا سبز ، تنش مثل آسمان آبی، پاهایـش مثـل گلهـا قرمـز و دمـش مثـل خورشـید زرد باشـد. برای همین به یک مزرعه قدیمی میرود که در انبارش کوزه های بزرگ رنگ نگهداری میکنند. شغال قصه شروع میکند به رنگ کردن هر قسمت از بدنش با هر رنگی که دوست دارد....
خواندن مجموعه فلسفه برای کودکان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
مربیان، معلمان و والدین میتوانند از این داستانها براری رشد، تقویت و هدایت شیوه تفکر و استدلال کودکان در جهت رسیدن به تفکر پرسشگرانه، سازنده، منطقی و انتقادی استفاده کنند.رنگارنگ» از منیره عابدی و پریسا اختیاری انتشارات یار مانا. این کتاب را میتوانید از طاقچه دریافت کنید.