کتاب چگونه کنفرانس دانشجویی ارائه کنیم؟
خواندن نظراتمعرفی کتاب چگونه کنفرانس دانشجویی ارائه کنیم؟
«چگونه بدون ترس کنفرانس دانشجویی ارائه کنیم؟» یک آموزشنامه مهارتی به قلم رضا لطیفی است و هدف از آن آموزش مهارت ارائههای دانشجویی در دانشگاه است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
کنفرانس دانشجویی بسیار راحت و آسان است اگر میدانستید که ...
حقایقی در مورد کنفرانس دانشجویی وجود دارد که مطمئنم شما کاملا از آن بی خبر هستید و معلمان و اساتید هیچگاه به ما نگفتند که:
1-کنفرانس دانشجویی بهترین موقعیتی است که می توانیم به واسطه ی آن دست آوردهای تحصیلی و حتی شغلی مطلوبی کسب کنیم.
2- مهارت خوب صبحت کردن در کلاس ما را به فردی محبوب ، توانمند و جذاب در بین اساتید و هم کلاسیهایمان تبدیل خواهد کرد که باعث میشود اساتید و هم کلاسیهایمان روی توامندی ما حساب ویژهایی باز کنند.
3- و اینکه توامندی در ارایه ی کنفرانس دانشجویی در افزایش اعتماد به نفس بسیار موثر است
و به ما نگفتند که :
4-پژوهش ها نشان می دهد که بیش از 80 درصد موفقیت های تحصیلی ، شغلی ، اجتماعی هر فرد و... فقط در توانایی خوب صحبت کردن است
و اگر شما :
نمی توانید به خوبی در حضور جمع کلاسی صحبت کنید و توانایی های خودتان را بروز دهید
کاملا درکتان می کنم زیرا که من هم زمانی دقیقا شرایط فعلی شما را داشتم و به خوبی میدانم که شما مقصر نیستید !
با خواندن این کتاب یاد خواهید گرفت:
* با اعتماد به نفس کامل در حضور جمع قرار بگیرد و از صحبت در جمع لذت ببرید تا استاد و هم کلاسی هایتان بدانند که شما فردی با اعتماد به نفس هستید که برخلاف دیگران میتوانید به خوبی در جمع صحبت کنید
* به جای روخوانی کردن مطالب سر کلاس ، یک ارایه ی قوی داشته باشید تا مخاطبان به شما و صحبت های شما علاقه ی بیشتری نشان دهند
و اینکه :
*هیچ کس نتواند شما را در حضور جمع اصطلاحاً ضایع کند ، عامل بسیار مهمی که یقین دارم خیلی از هم کلاسیهایتان به خاطر ضعف در این زمینه از کنفرانس کلاسی وحشت دارند!
و
*چگونه کاری کنید تا به جای اینکه مخاطبانتان وسط صحبت های شما خمیاز بکشند با اشتیاق به صحبت های شما توجه کنند
* و اگر دچار اشتباهات کلامی شدید ویا به عبارت خودمانی تر سوتی دادید! چگونه کاری کنید که ظرف چند ثانیه دوباره همه به شما توجه کنند تا رشته ی کلام از دستتان خارج نشود
*اگر بی دلیل خندتان می گیرد چه باید بکنید تا خنده های خودتان را مدیریت کنید تا استادتان فکر نکند که شما از روی تمسخر می خندید!
و ...
آموزش قدم به قدم طراحی گلایدر ![]()
امین رشیدشمالی
از صفحه خارج شوبهرام درخشانزاده
دبیرستان صمداکبر کریمی
اندیشه های اجتماعی تالکوت پارسونزپیتر همیلتون
۷۲ خوشه گندمفاطمه زارعشاهی
راهنمای گام به گام استفاده از ماتریکس در درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد![]()
کوین پولک
انزلی در گذر زمانامیر پورطهماسبی
یادداشت های تاریخیامیر پورطهماسبی
معجم الاسماء المنصوبه فی الآیات و الاخبار الماثورهامین دانش محمودآبادی
المنهاج فی التجزئه و الاعرابامین دانش محمودآبادی
تو 6 صفحه ی نمونه فقط ترس از سخنرانی رو شرح داده ک نیازی به گفتن نبود..حداقل یکی از اون راه های حل این موضوع رو میگفت ببینیم کتاب بدرد میخوره یا نه
نکته های خوبی رو درباره نوع کنفرانس دادن کنترل احساسات و کنترل شرایط میده در کل کتاب مختصر و مفید بود
این کتاب مختصر و کوتاه نکات ساده ای رو که میتونه استرس کنفرانس هارو کم کنه ومراحل اماده سازی برای کنفرانس رو پله پله توضیح داده، درسطح ابتدایی بدک نیس
به نظر کتاب خوبی میاد خوندمش رو توصیه می کنم