معرفی و دانلود کتاب ماجرای بیست ریاضی ۳ تجربی (پایه دوازدهم) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب ماجرای بیست ریاضی ۳ تجربی (پایه دوازدهم)subscriptionAvailable

کتاب ماجرای بیست ریاضی ۳ تجربی (پایه دوازدهم)

۴.۵(از ۲ امتیاز)
کوروش اسلامی
categoryدسته‌بندی:
متوسطه دوم

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ماجرای بیست ریاضی ۳ تجربی (پایه دوازدهم)

کتاب ماجرای بیست ریاضی ۳ تجربی (پایه دوازدهم) نوشته‌ی کوروش اسلامی، مجموعه‌ای از درس‌نامه‌ها، مثال‌ها و سؤال‌های امتحانی برای یادگیری مباحث ریاضی دوازدهم تجربی است. نویسنده تمرین‌ها را با توجه به امتحان نهایی تنظیم کرده و پاسخ‌های تشریحی را به‌گونه‌ای نوشته است که شیوه‌ی ارائه‌ی جواب در آزمون کتبی نیز مشخص باشد. انتشارات خیلی سبز این کتاب را منتشر کرده است. یکی از نکته‌های اصلی کتاب، تفاوت میان رسیدن به جواب و نوشتن پاسخ کامل است. دسته‌بندی سؤال‌ها بر اساس اهمیت و دشواری نیز مسیر مطالعه را مشخص می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ماجرای بیست ریاضی ۳ تجربی (پایه دوازدهم)

کتاب ماجرای بیست ریاضی ۳ تجربی (پایه دوازدهم) برای آموزش مطالب کتاب درسی و آمادگی برای امتحان تشریحی تدوین شده است. کوروش اسلامی در مقدمه توضیح داده است که نکات، مفاهیم، نمونه‌تمرین‌ها و مثال‌های کتاب درسی مبنای تألیف بوده‌اند. این کتاب هفت فصل دارد و فصل‌های آن به مباحث تابع، مثلثات، حد، مشتق، کاربرد مشتق، هندسه و احتمال می‌پردازند. هر فصل به بخش‌های کوچک‌تر تقسیم شده است و سؤال‌های امتحانی در کنار مطالب هر بخش آمده‌اند. عنوان‌هایی مانند توابع صعودی و نزولی، تابع وارون، مشتق‌پذیری و پیوستگی، مشتق تابع مرکب و آهنگ تغییر متوسط، نمونه‌هایی از این بخش‌بندی‌اند. درس‌نامه‌ها تعریف‌ها را با مثال، نمودار و جدول همراه می‌کنند تا ارتباط میان بیان ریاضی و نمایش تصویری مفاهیم روشن شود. کادرهای نکته، توجه و تذکر نیز مواردی را که به دقت بیشتری نیاز دارند مشخص می‌کنند.
در کتاب ماجرای بیست ریاضی ۳ تجربی (پایه دوازدهم)، سؤال‌ها با نشانه‌هایی دسته‌بندی شده‌اند تا سؤال‌های ضروری و دشوارتر از تمرین‌های دیگر متمایز شوند. تمرین‌های بدون علامت نیز برای تثبیت مطالب در نظر گرفته شده‌اند. این دسته‌بندی به دانش‌آموزان امکان می‌دهد تمرین‌ها را با توجه به میزان آمادگی و زمان در دسترس خود انتخاب کنند. سؤال‌های درست‌ونادرست، جای خالی، رسم نمودار و مسئله‌های نیازمند پاسخ کامل، قالب‌های مختلف تمرین را تشکیل می‌دهند. نمونه‌هایی از سؤال‌های امتحان نهایی نیز در متن آمده است. نویسنده حل مستقل سؤال‌ها را بخشی ضروری از یادگیری می‌داند و پیشنهاد می‌کند دانش‌آموزان نکات مهم و تمرین‌های دشوار را هنگام مطالعه مشخص کنند تا مرور بعدی هدفمندتر باشد. ضمیمه‌ی آزمون شامل آزمون‌های جمع‌بندی است و پاسخ‌نامه، مراحل حل و شیوه‌ی نوشتن روابط را نشان می‌دهد. به این ترتیب، کتاب در کنار آموزش مباحث ریاضی، بر نگارش پاسخ تشریحی و پرهیز از تکیه‌ی صرف بر میان‌برهای تستی در امتحان کتبی تأکید می‌کند.

خلاصه کتاب ماجرای بیست ریاضی ۳ تجربی (پایه دوازدهم)

محور اصلی کتاب ماجرای بیست ریاضی ۳ تجربی (پایه دوازدهم)، همراه‌کردن فهم مفهوم، حل تمرین و نوشتن پاسخ تشریحی است. درس‌نامه‌ها تعریف و رابطه‌ی مورد نیاز را توضیح می‌دهند و مثال‌ها کاربرد همان مطالب را نشان می‌دهند. سپس سؤال‌های امتحانی میزان تسلط بر موضوع را می‌سنجند. مبحث تابع در متن ارائه‌شده نشان می‌دهد که تشخیص صعودی یا نزولی‌بودن، تعیین دامنه‌ی تابع مرکب و پیداکردن وارون، به بررسی شرط‌ها و نمودارها وابسته است؛ محاسبه‌ی جبری به‌تنهایی همیشه کافی نیست. نویسنده درس‌نامه و سؤال را مکمل یکدیگر می‌داند و یادگیری را به حل مستقل تمرین‌ها پیوند می‌زند. پیام آموزشی این کتاب، عبور از خواندن مثال‌های حل‌شده به سنجیدن توانایی حل مسئله است. دسته‌بندی تمرین‌ها نیز کمک می‌کند مطالعه از مطالب ضروری آغاز شود و پس از کسب تسلط، به سؤال‌های دشوارتر برسد.

چرا باید کتاب ماجرای بیست ریاضی ۳ تجربی (پایه دوازدهم) را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب ماجرای بیست ریاضی ۳ تجربی (پایه دوازدهم) را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• درس‌نامه‌ها تعریف‌های کتاب درسی را نیز در بر می‌گیرند. توجه به تعریف‌ها برای پاسخ‌دادن به سؤال‌های جای خالی و درست‌ونادرست اهمیت دارد؛ این سؤال‌ها را گاهی نمی‌توان فقط با دانستن فرمول و انجام محاسبه پاسخ داد.
  • پاسخ‌های تشریحی شیوه‌ی ثبت مراحل حل را نشان می‌دهند. دانش‌آموز می‌تواند نتیجه‌ی محاسبه، نوشتن روابط، توضیح مراحل و ارائه‌ی پاسخ کتبی خود را با پاسخ‌نامه مقایسه کند.
  • علامت‌گذاری تمرین‌ها امکان تشخیص سؤال‌های ضروری، تمرین‌های تثبیتی و مسئله‌های دشوارتر را فراهم می‌کند. این تمایز برای انتخاب تمرین متناسب با میزان تسلط و فرصت مطالعه مفید است و نیاز به حل یکسان همه‌ی سؤال‌ها را کاهش می‌دهد.
  • کادرهای مربوط به اشتباهات رایج، توجه را به خطاهای مشخص جلب می‌کنند. برای نمونه، متن یادآوری می‌کند که دامنه‌ی تابع مرکب باید از تعریف آن به دست آید و تکیه‌کردن صرف بر ضابطه‌ی نهایی ممکن است به نتیجه‌ی نادرست بینجامد.
  • مثال‌های تصویری رابطه‌ی میان نمودار و ویژگی‌های تابع را روشن می‌کنند. خواننده می‌تواند تأثیر انتقال، تقارن، انبساط و انقباض را بر شکل نمودار بررسی کند و تغییرهای دامنه و برد را نیز در نظر بگیرد.
  • تنوع صورت سؤال‌ها فرصت تمرین چند مهارت را فراهم می‌کند. تشخیص درستی یک گزاره، استخراج اطلاعات از جدول، خواندن نمودار و نوشتن ضابطه، هرکدام نوع متفاوتی از فهم ریاضی را به کار می‌گیرند.
  • آزمون‌های جمع‌بندی مطالب را در قالب آزمون دوباره مطرح می‌کنند. پاسخ‌های تشریحی این آزمون‌ها نیز امکان بررسی خطاها را فراهم می‌کنند تا مرور به بازخوانی درس‌نامه محدود نماند و حل مسئله را هم در بر بگیرد.

خواندن کتاب ماجرای بیست ریاضی ۳ تجربی (پایه دوازدهم) به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• دانش‌آموزان پایه‌ی دوازدهم رشته‌ی تجربی که می‌خواهند مباحث ریاضی را در کنار کلاس و کتاب درسی تمرین کنند و برای امتحان تشریحی آماده شوند.
  • دانش‌آموزانی که جواب مسئله را پیدا می‌کنند، اما برای نوشتن مراحل حل، انتخاب روابط لازم و تنظیم پاسخ کامل کتبی به تمرین بیشتری نیاز دارند.
  • دانش‌آموزانی که فرصت محدودی برای مرور دارند و می‌خواهند سؤال‌های ضروری را از تمرین‌های تکمیلی و دشوارتر تشخیص دهند، نه اینکه همه‌ی سؤال‌ها را هم‌سطح بدانند.
  • دانش‌آموزان مسلط‌تری که تمرین‌های معمول را حل کرده‌اند و می‌خواهند توانایی خود را در حل مسئله‌های دشوارتر و سؤال‌های مفهومی‌تر بسنجند.
  • خوانندگانی که در تشخیص ویژگی‌های تابع از روی نمودار، تفاوت یکنوایی و یکنوایی اکید یا ارتباط دامنه و وارون ابهام دارند و به مثال‌های توضیح‌داده‌شده نیاز دارند.
  • معلمان ریاضی دوازدهم تجربی که برای تمرین کلاسی یا مرور درس به مجموعه‌ای از سؤال‌های تشریحی با قالب‌ها و سطح‌های متنوع نیاز دارند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۳ مهر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ماجرای بیست ریاضی ۳ تجربی (پایه دوازدهم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

نام کتابماجرای بیست ریاضی ۳ تجربی (پایه دوازدهم)
موضوعمتوسطه دوم
مجموعه و فروستماجرای بیست انتشارات خیلی سبز

عیسی نیا
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۱۰/۰۵

من خودم بین کتاب های دیگه این انتشارات و یا انتشارات دیگه، برای امتحانات مدرسه و به قول خود کتاب ۲۰ گرفتن، این کتاب رو از همه بیشتر می پسندم... کتاب روان و خوبی هست و سوال های امتحانی تشریحی...بیشتر

پرسش های چهارگزینه ای زیست شناسی ۳ (پایه دوازدهم)تصویر جلد کتاب پرسش های چهارگزینه ای زیست شناسی ۳ (پایه دوازدهم)
کمیل نصری
ماجرای بیست فیزیک ۳ تجربی (پایه دوازدهم)تصویر جلد کتاب ماجرای بیست فیزیک ۳ تجربی (پایه دوازدهم)
مهدی هاشمی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، شیمی ۳ (دوازدهم)تصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، شیمی ۳ (دوازدهم)
حسین ایروانی
فارسی ۳ شب امتحان (دوازدهم)تصویر جلد کتاب فارسی ۳ شب امتحان (دوازدهم)
مجتبی احمدوند
فیزیک ۳ شب امتحان (دوازدهم تجربی)تصویر جلد کتاب فیزیک ۳ شب امتحان (دوازدهم تجربی)
مهدی هاشمی
زیست شناسی ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی)تصویر جلد کتاب زیست شناسی ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی)
روزا امیری کچائی
جمع بندی شیمی کنکورتصویر جلد کتاب جمع بندی شیمی کنکور
عباس سرمایه
بانک نهایی؛ امتحانات فارسی ۳ با ۲۰ تمام میشه پایه دوازدهمتصویر جلد کتاب بانک نهایی؛ امتحانات فارسی ۳ با ۲۰ تمام میشه پایه دوازدهم
رضا اسماعیلی (رفسنجانی)
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، تاریخ معاصر (یازدهم)تصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، تاریخ معاصر (یازدهم)
زهرا نعمتی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، انسان و محیط زیست (یازدهم)تصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، انسان و محیط زیست (یازدهم)
ریحانه شعبان‌زاده
جمع بندی کنکور زیست شناسیتصویر جلد کتاب جمع بندی کنکور زیست شناسی
حسن محمدنشتایی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، زمین شناسی (یازدهم)تصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، زمین شناسی (یازدهم)
هاله تیمورزاده
آموزش شگفت انگیز فیزیک ۱ دهم رشته تجربیتصویر جلد کتاب آموزش شگفت انگیز فیزیک ۱ دهم رشته تجربی
فرید شهریاری
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن؛ ریاضی ۲ (یازدهم)تصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن؛ ریاضی ۲ (یازدهم)
کوروش اسلامی
شیمی ۳ شب امتحان (دوازدهم تجربی و ریاضی)تصویر جلد کتاب شیمی ۳ شب امتحان (دوازدهم تجربی و ریاضی)
مهدی صالحی راد
ریاضی ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی)تصویر جلد کتاب ریاضی ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی)
امیر زراندوز
گلبرگ زیست شناسی ۳ دوازدهم رشته علوم تجربیتصویر جلد کتاب گلبرگ زیست شناسی ۳ دوازدهم رشته علوم تجربی
علی کیانی
بانک نهایی؛ امتحانات دین و زندگی ۳ تجربی و ریاضی با ۲۰ تمام میشه پایه دوازدهمتصویر جلد کتاب بانک نهایی؛ امتحانات دین و زندگی ۳ تجربی و ریاضی با ۲۰ تمام میشه پایه دوازدهم
زهرا سمیعی عارف
شیمی ۱ شب امتحان (دهم ریاضی و تجربی)تصویر جلد کتاب شیمی ۱ شب امتحان (دهم ریاضی و تجربی)
مهدی براتی