معرفی و دانلود رایگان کتاب ماجراهای من و درسام؛ واژگان و گرامر پایه های هفتم، هشتم، نهم و دهم pdf
تصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام؛ واژگان و گرامر پایه های هفتم، هشتم، نهم و دهم
off
subscriptionAvailable

کتاب ماجراهای من و درسام؛ واژگان و گرامر پایه های هفتم، هشتم، نهم و دهم

۴.۶ امتیاز(از ۱۰۰ رأی)
حسن بلند

معرفی کتاب ماجراهای من و درسام؛ واژگان و گرامر پایه های هفتم، هشتم، نهم و دهم

کتاب ماجراهای من و درسام؛ واژگان و گرامر پایه های هفتم، هشتم، نهم و دهم یکی از کتاب‌های کمک‌آموزشی خیلی سبز برای دانش‌آموزان پایه‌های هفتم، هشتم، نهم و دهم است.

انتشارات خیلی سبز که فعالیت خود را از اوایل دهه هشتاد آغاز کرده است، امروز از نظر تعداد و کیفیت انتشار کتاب جایگاه ممتازی در بین ناشران کتاب‌های آموزشی و کمک‌‌آموزشی دارد. امروز خیلی سبز یک گروه بزرگ شده و کتاب‌های خیلی سبز را همه دانش‌آموزان می‌شناسند. در کتاب‌های خیلی سبز شما با تعداد زیادی نکات و سوالات چالشی روبه‌رو هستید تا خود و توانایی‌هایتان را محک بزنید.

کتاب ماجراهای من و درسام؛ واژگان و گرامر پایه های هفتم، هشتم، نهم و دهم برمبنای بخش‌های کتاب و موضوعات آن طراحی شده و شامل نکات، یادآوری، حواشی، پاورقی‌ها برای توضیحات بیشتر و سوالات است.

خواندن کتاب ماجراهای من و درسام؛ واژگان و گرامر پایه های هفتم، هشتم، نهم و دهم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب کمک درسی مناسب دانش‌آموزان پایه‌های هفتم، هشتم، نهم و دهم است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ماجراهای من و درسام؛ واژگان و گرامر پایه های هفتم، هشتم، نهم و دهم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابماجراهای من و درسام؛ واژگان و گرامر پایه های هفتم، هشتم، نهم و دهم

۱۴۰۰/۱۰/۲۴

واسه قوی کردن پایه خیلی خوبه و توضیح کاملی درمورد هر واژه داره

Amir
۱۴۰۱/۰۷/۱۱

خوب بود، مخصوص دوستان دبیرستانی... من ی نگاه گذری بهش انداختم و ی سری خاطرات مدرسه یادآوری شد واسم...

۱۴۰۲/۰۳/۱۲

۱۴۰۲/۰۳/۲۸

عالی💜💙♥

Mehdi Solgi
۱۴۰۴/۰۱/۰۴

در حد پایه توضیح داده شده و به نوبت خود عالی است.

ثمین جعفری
مطمئن نیستم.
۱۴۰۳/۰۳/۰۶

کتاب لغت به لغت ترجمه شده و ترجمه روان هم دارد .توضیحات خوب ومناسب است و زیاده گویی نکرده است . تمرین دارد .و کمک کننده است

مطمئن نیستم.
۱۴۰۱/۱۰/۲۶