جملات زیبا از متن کتاب پدر معنوی حزب‌الله | طاقچه
تصویر جلد کتاب پدر معنوی حزب‌الله
off
٪۴۰

کتاب پدر معنوی حزب‌الله

خاطرات و تحلیل‌های سیدحسن نصرالله درباره‌ی آیت الله بهجت

۴.۷(از ۱۱ امتیاز)
نوع کتاب
پدیدآورندگان: 
وحید خضاب
انتشارات: 
نشر شهید کاظمی

۱۰,۰۰۰

۴۰٪

قیمت:

۶,۰۰۰

تومان

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy
تأکید روی اینکه به چیزی که می‌دانید عمل کنید، اجتناب از گناه، نماز اول وقت، زیاد صلوات فرستادن و زیاد استغفار کردن
آ سید مهدی
۱۸
حضرت آیت‌الله بهجت (این حرف را که شنید) به شدت، خیلی شدید، عصبانی شد. طوری که اصلا پشیمان شدم چرا این سوال را پرسیدم! خیلی ناراحت شدند. گفتند: «استغفرالله، استغفرالله، معاذ الله، معاذ الله. من وقت تعیین نمی‌کنم. من این حرف را نزده‌ام. دارند از زبان من دروغ نقل می‌کنند. من مطلقا چنین حرفی نزده‌ام.» گفتم: «همین مقدار کافی است.» چون حس می‌کردم به شدت عصبانی شده‌اند (و ممکن است حالشان بد شود).
محمد
۶
ایشان گفتند: «ابدا. هر کس هم از قول من برایتان تعریف کرد که من وقت تعیین کرده‌ام و گفت سال فلان یا سال بهمان، دروغ است، حرفش را باور نکنید.»
محمد
۵
تأکید روی اینکه به چیزی که می‌دانید عمل کنید، اجتناب از گناه، نماز اول وقت، زیاد صلوات فرستادن و زیاد استغفار کردن
آ سید مهدی
۴
«شما مأمور به نتیجه نیستید، شما مأمور به ادای تکلیف هستید. تکلیفتان را انجام بدهید. نتیجه با خداست.
Rasoul
۲
من خودم یکی از کسانی هستم که ادعا می‌کنم در آن دوره رابطه بین قلب‌های مسلمانان، خصوصا قلب‌های نسل جوانِ مومن و مجاهد، با امام خمینی یک رابطهٔ مستقیم بود، یک رابطهٔ بدون واسطه. یعنی کسی نمی‌تواند مدعی شود که -به عنوان مثال در لبنان- او واسطهٔ معرفی امام به مردم و یا ارتباط دادن مردم به امام بوده است. (اینطور نبود،) بلکه شناخت، شناخت مستقیم بود. همین است که من، به آن می‌گویم «طلوع خورشید امام»، چون بین انسان
کاربر ۱۵۴۵۷۲۱
۱
«باسمه تعالی کوچک و بزرگ باید بدانیم: راه یگانه برای سعادت دنیا و آخرت، بندگی خدای بزرگ است؛ و بندگی، در ترک معصیت است در اعتقادیات و عملیات. آنچه را که دانستیم، عمل نماییم و آنچه را که ندانستیم، توقف و احتیاط نماییم تا معلوم شود، هرگز پشیمانی و خسارت، در ما راه نخواهد داشت. این عزم اگر در بنده، ثابت و راسخ باشد، خدای بزرگ، اولی به توفیق و یاری خواهد بود.
محمدنقی
۱
«ما اگر با اسرائیل جنگیدیم (و می‌جنگیم) دلیلش این نبود (ونیست) که شجاعِ بی‌باکیم و اگر با آمریکا جنگیدیم دلیلش این نبود که شیر (بی‌پرواییم). (ما جنگیدیم)، با تمامی استکبار جهانی هم جنگیدیم (نه فقط اسرائیل و آمریکا)، ولی جنگیدیم چون به تکلیف شرعی ایمان داریم و به انجام آن ملتزمیم. شجاعت (اصلی) و بزرگ در همینجا نهفته است.»
Hakime Zare
۱