جملات زیبای کتاب در غرب خبری نیست | طاقچه
تصویر جلد کتاب در غرب خبری نیست

بریده‌هایی از کتاب در غرب خبری نیست

دسته‌بندی:
امتیازبدون نظر
اگر قرار باشد هرگناهی را به گردن کسی بیندازیم کار دنیا به کجا می‌کشد؟
Elina Asg
همین خیالهاست که زندگی ما را به لجن و کثافت کشیده.
Elina Asg
اینا هرچه در زندگی غیرنظامیشون بیشتر خواری کشیده باشند تو زندگی نظامیگری قلدرتر از آب درمیاند.
Elina Asg
فقیر و بیچاره‌ها از بقیه داناتر بودند. آنها خوب می‌دانستند که جنگ جز بدبختی عاقبت دیگری ندارد. و مزه بدبختی را هم که حسابی چشیده بودند. اما پولدارها سرشان به کار و کیف خودشان گرم بود. راستش همین پولدارها اگر کمی فکر می‌کردند می‌فهمیدند که جنگ روی زندگی آنها بیشتر اثر می‌گذارد.
Elina Asg
زمانی که آنها هنوز با صدای رسا نصیحت می‌کردند که خدمت به وطن بزرگترین خدمتهاست ما خوب فهمیده بودیم که خوف مرگ از آن هم بزرگتر است. با وجود این نه تمرد کردیم و نه فراری شدیم و نه ترسیدیم
Elina Asg
ما هم به اندازه آنها وطنمان را دوست داشتیم. ما جانمان را کف دست گذاشتیم و به آب و آتش زدیم اما توانستیم خوب را هم از بد تشخیص بدهیم بله یکدفعه چشمهامان بینا شد و همه چیز را دیدیم. دیدیم که از دنیای آنها دیگر چیزی باقی نمانده و دیدیم که به طور ترسناکی یکه و تنها هستیم و یکه و تنها باید گلیم خودمان را از آب بیرون بکشیم.
Elina Asg
دور دور واکس پوتین است نه تفکر و اندیشه. دور نظم و دیسیپلین است نه هوش و ابتکار؛ و دور تمرین و مشق است نه آزادی.
Elina Asg
بشر طبعاً حیوان وحشی است. چیزی که هست روی طبیعتشو رنگ تمدن مالیده. حالا نظامیگری هم روی همین پایه است. هرنظامی باید به سر نظامی دیگه سوار باشه. عیب اساسیشم اینجاست که به اینا زیادی قدرت میدن. آن‌وقت یک درجه‌دار آن‌قدر به سر سربازها سواره و آن‌قدر اذیتشون میکنه که به ستوه میان و دیوونه میشن. به همین ترتیب یک ستوان به سر یک درجه‌دار سواره، یک سروان به سر یک ستوان، و الی آخر. و چون از داشتن این قدرت مطمئنند، سواری گرفتن براشون یک‌جور عادت میشه.
Elina Asg

حجم

۲۱۴٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۲۵۵ صفحه

حجم

۲۱۴٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۲۵۵ صفحه

قیمت:
۷۸,۰۰۰
تومان