جملات زیبای کتاب زندگی در نور؛ یوگا برای خودشکوفایی | طاقچه
تصویر جلد کتاب زندگی در نور؛ یوگا برای خودشکوفایی

بریده‌هایی از کتاب زندگی در نور؛ یوگا برای خودشکوفایی

۳٫۲
(۱۷)
زندگی در نور یعنی آگاهانه زیستن، و هدف نهایی زندگی این است که فقط در نور زندگی کنیم، و هرگونه جهل و درد و رنج را از خود دور کنیم.
Ali Atefi
برای خود و دیگران تنش ایجاد نکنید. به‌جای اختلافات، به‌دنبال نقاط اشتراک باشید. مسئولیت خشم و عصبانیت خود را بپذیرید و آن‌ها را روی افراد دیگر بار نکنید. عادت سرزنش کردن دیگران را از خود دور کنید. از انگیزهٔ خود برای قضاوت، انتقاد و آزرده شدن آگاه باشید. حتی‌الامکان در رفتارهای تند و تکانشی افراط نکنید. از افراد کینه‌جو و موقعیت‌های خصومت‌آمیز فاصله بگیرید. اگر این شیوه‌ها را در پیش بگیرید، زندگی‌تان قدیسانه نخواهد شد، اما قاعدتاً زندگی درستی خواهید داشت که در این مرحله گام بزرگی در تکامل شماست.
Ali Atefi
وقتی مطمئنید حق با شماست و دیگری اشتباه می‌کند، خصومتی بی‌پایان بین آدم‌ها ایجاد می‌شود: در ترافیک، مذهب، سیاست و زندگی خانوادگی. بااین‌حال، هر فردی خودش را توجیه می‌کند که حق با اوست و بنابراین در این خصومت نقشی ندارد.
Ali Atefi
این یقین را که همیشه حق با شماست، کنار بگذارید. به این فکر کنید که هرکسی حقیقت خود را دارد. در سکوت، به حقیقت خود پایبند باشید. برای انتشار آن عجله نکنید. دیگران را از بیخ زیر سؤال نبرید. درک کنید که حقیقت شما برای آوردن نور به زندگی خود و اطرافیانتان است. با جملهٔ «فقط حق با من است»، سرزنش‌ها و انتقادات و اختلافات را توجیه نکنید.
Ali Atefi