جملات زیبای کتاب بازاریابی سرراست | طاقچه
تصویر جلد کتاب بازاریابی سرراست

بریده‌هایی از کتاب بازاریابی سرراست

۴٫۰
(۱۱)
. معمولاً وقتی سعی می‌کنیم باهوش و جذاب به نظر بیاییم، بیشتر احمق و کسالت‌بار به نظر می‌آییم
amir_HB
مغز انسان طوری طراحی شده است که اگر چیزی را بفهمد سرخوش می‌شود و اگر نفهمد مقاومت می‌کند و ترس وجودش را فرامی‌گیرد. این سازوکار بنیادی برای ادامهٔ حیات است و شرکت‌های معدودی را می‌شناسم که در ارتباط با مشتریانشان این نکته را مد نظر قرار می‌دهند.
صابر
مغز انسان طوری طراحی شده است که اگر چیزی را بفهمد سرخوش می‌شود و اگر نفهمد مقاومت می‌کند و ترس وجودش را فرامی‌گیرد
marya
خردمندان می‌گویند: فقط احمق‌ها شتاب‌زده عمل می‌کنند در مقابل دانایان گام‌های کوچک برمی‌دارند و آهسته و پیوسته کارها را به سرانجام می‌رسانند.
marya
قیف فروش روشی برای جذب و تبدیل مشتریان راغب به خریدار است.
marya
الان، تنها هفت سال بعد از آن ماجرا، ما هر سال بیشتر از آنچه من در آن صبح دوشنبه از دست دادم، به خیریه کمک می‌کنیم.
marya
برای هر رابطه می‌توان ۳ مرحلهٔ زیر را متصور شد: ۱. کنجکاوی ۲. آگاهی‌بخشی ۳. تعهد
marya
هرگز نباید سفر مشتری در قیف فروش به‌گونه‌ای باشد که با زور و کلک او را مجبور به خرید کنیم چون او بعداً پشیمان می‌شود.
marya
زمانی‌که مشتریان را وادار به خرید می‌کنیم درنهایت یک عده مشتری ناراضی و پردردسر خواهیم داشت که آن‌قدر سربار و مشکلات برای بخش خدمات مشتریانمان ایجاد می‌کنند که درنهایت به این نتیجه می‌رسیم که عجب اشتباهی کردیم که اینها را وادار به خرید کردیم.
marya
برای ساخت یک رابطهٔ خوب لازم است با مشتری در ارتباط باشید سرعت مناسب برای پیش بردن رابطه چقدر است؟ به نظر من برای اکثر محصولات برای اینکه مشتری حاضر به خرید شود نیاز است هشت بار توجهش به نقاط تماس برند ما جلب شود.
marya

حجم

۳۸۶٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۲۱۶ صفحه

حجم

۳۸۶٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۲۱۶ صفحه

قیمت:
۱۲۳,۰۰۰
تومان