جملات زیبای کتاب عشق اول من | طاقچه
تصویر جلد کتاب عشق اول من

بریده‌هایی از کتاب عشق اول من

نویسنده:ایوان کلیما
انتشارات:نشر ثالث
امتیاز
۱.۰از ۲ رأی
۱٫۰
(۲)
من همیشه عقیده داشته‌ام که انسان مادام که به کارش عشق و علاقه داشته باشد، هر کاری می‌تواند بکند. بدون عشق و علاقه هیچ رضایت خاطری وجود ندارد.
زینب علوی
با آرامش به خاطر سپردم که یک شب دیگر از جنگ سپری شده و بنابراین صلح تصورناپذیر یک شب نزدیک‌تر شده است.
زینب علوی
دکتر اسلاویک گفت این درست همان چیزی است که اتفاق خواهد افتاد: مهمانخانه‌دارها مهتر و مهترها مهمانخانه‌دار خواهند شد یا، حتی بدتر از آن، دکترها اسب‌ها را نعل خواهند کرد و نعلبندها مردم را معالجه خواهند کرد.
زینب علوی
دکتر اسلاویک حالا تقریبا فریاد می‌زد: «این یعنی آرمان‌شهر! می‌توان اموال یک گروه را دزدید و به یک گروه دیگر داد، اما در دنیا آب از آب تکان نخواهد خورد. فقط یک گروه دیگر پولدار، و گروه تازه‌ای فقیر خواهند شد.» به این ترتیب، بحث شروع شد و دکتر به پدر ثابت کرد که او این بوزینه‌ای را که آدم می‌نامند، اصلاً نمی‌شناسد، این بوزینه به عکس تمام بوزینه‌ها، و در واقع برخلاف تمام حیوانات دیگر، هیچ‌وقت قانع یا راضی نخواهد شد. این سنگی است که تمام اصلاحات و انقلاب‌ها را ــ اما فقط بعد از ریخته شدن خون‌های بسیار ــ از پا انداخته است.
شیما.بیات

حجم

۱۹۲٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۲۲۴ صفحه

حجم

۱۹۲٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۲۲۴ صفحه

قیمت:
۱۱۲,۰۰۰
تومان