جملات زیبای کتاب رویکردهای فلسفی آموزش ریاضی بر یادگیری ریاضی | طاقچه
تصویر جلد کتاب رویکردهای فلسفی آموزش ریاضی بر یادگیری ریاضی

بریده‌هایی از کتاب رویکردهای فلسفی آموزش ریاضی بر یادگیری ریاضی

امتیاز
۳.۴از ۷ رأی
۳٫۴
(۷)
تاریخ نشان داده است یقینی که بدون گذشتن از پل شک به دست آمده باشد کم ارزش است؛ بازگشت از یقین، بزرگترین امتحان روح آزاد است. شک، سؤال برانگیز و درد آور است و فلسفه را به خاطر این سؤالات و نه لزوما یافتن پاسخ، مطالعه می‌کنیم.
فواد انصاری
خط ریاضی را هیچ کس ندیده است. مفهوم ۲ سیب چیزی غیراز عدد ۲ است. عدد ۲ را تاکنون هیچ کس ملاقات نکرده است. فرمولهای ریاضی خود در باب چیزی نیستند و دارای محتوا نمی‌باشند، بلکه رشته‌هایی از نمادها و علایم هستند و شکلی صوری و ظاهری دارند، همانند قالبی می‌مانند که فاقد محتوا می‌باشد.
فواد انصاری
شاید شما هم این جمله معروف و زیبای گالیله را شنیده باشید که: «جهان کتابی است پر از فلسفه، این کتاب در برابر چشمان ما گشوده است، ولی تنها زمانی می‌توان آن را درک کرد که با زبان و نشانه‌های آن آشنا باشیم. این زبان ریاضیات، و این نشانه‌ها، مثلث‌ها، دایره‌ها و سایر اشکال هندسی‌اند.»
فواد انصاری
فیثاغورسیان به تدوین هندسه نیز همت گماشتند و اولین بار برهانی برای قضیه ای موسوم به فیثاغورس که می‌گوید مربع وتر هر مثلث قائم الزاویه با مجموع مربعات دو ضلع دیگر برابر است، ارائه کردند. البته بر مبنای یک لوح گلی به نام پلیمپتون ۳۲۲ قبل از میلاد که در حفاری‌های باستانشناسی در ناحیه بین النهرین به دست آمده است، باید متذکر شد که بابلیان باستان در حدود ۱۹۰۰ قبل از میلاد از این قضیه آگاه بوده‌اند.
فواد انصاری

حجم

۱۵۱٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۱۱۴ صفحه

حجم

۱۵۱٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۱۱۴ صفحه

قیمت:
۲۰,۵۰۰
تومان