جملات زیبای کتاب گذران زمستان های زندگی | طاقچه
تصویر جلد کتاب گذران زمستان های زندگی

بریده‌هایی از کتاب گذران زمستان های زندگی

نویسنده:کاترین می
ویراستار:حسن نوروزی
امتیاز
۳.۳از ۷ رأی
۳٫۳
(۷)
درسی که باید از زمستان آموخت این است: گذشته‌ای هست و حالی و آینده‌ای. پس از زمانِ واپسین هم زمانی هست.
rain_88
«من خیلی به این موضوع فکر می‌کنم که سوزن پارچه را سوراخ و خراب می‌کند تا آن را بدوزد و درستش کند. نمی‌توان یکی را بدون دیگری انجام داد.»
ش.ن.
زمستان یعنی در خانه‌ای با چراغ‌های فانوس‌مانند روشن‌شده، در شبی مهتابی و صاف برای تماشای ستارگان درخشان آسمان پا به حیاط گذاشتن، خروش صدای سوختن هیزم‌ها در شومینه و هم‌نشینی با عطر خوش چوب نیم‌سوخته است. زمستان یعنی دم کردن چای و پر کردن فنجان‌ها از شیرشکلات داغ و تلخ. زمستان یعنی آش جاافتادهٔ درست‌شده از قلم و گوشت قلقلی غلتان در آن، درست مثل آسمان و ابرهای غوطه‌ور در آن. زمستان یعنی در خلوت خود کتاب خواندن و بعدازظهرها را با تماشای فیلم گذراندن. زمستان یعنی جوراب‌های پشمی و خود را لای ژاکت بافتنی پیچیدن.
rain_88
گاهی بهترین پاسخ به زوزه‌های اضطراب صداقت است. ما به دوستانی نیاز داریم که در هنگامهٔ درد هم‌سفرمان باشند و دلگیری‌های ما را تحمل کنند و اجازه دهند مدتی را در ضعف بگذرانیم تا بتوانیم دوباره روی پای خود بایستیم.
مهدی نیسی پور
درسی که باید از زمستان آموخت این است: گذشته‌ای هست و حالی و آینده‌ای. پس از زمانِ واپسین هم زمانی هست.
ش.ن.
اینجا بر عرشهٔ آندریا بر پهنای دوردست اقیانوس اطلس، و در گذرانِ یک زمستان شخصی، به این اطمینان رسیده‌ام که سرما قدرتی شفابخش دارد که من هنوز آن را نمی‌شناسم. مگر این‌طور نیست که وقتی از ارتفاعی می‌افتیم و مَفصلی آسیب می‌بیند، برای تسکین روی آن یخ می‌گذاریم؟ چرا برای تسکین زندگی همین کار را نکنیم؟
ش.ن.

حجم

۲۴۸٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۲۴۰ صفحه

حجم

۲۴۸٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۲۴۰ صفحه

قیمت:
۷۲,۰۰۰
تومان