معرفی و دانلود کتاب زک کهکشانی؛ جلد دوم pdf + خلاصه رایگان

۵.۰(از ۶ امتیاز)
ری اورایان، شیدا رنجبر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب زک کهکشانی؛ جلد دوم

کتاب اردوی اکتشافی به جونو جلد دوم از مجموعه زک کهکشانی نوشته ری اورایان است که با ترجمه شیدا رنجبر منتشر شده است. زک کهکشانی را انتشارات پرتقال منتشر کرده است. این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیت‌ترین کتاب‌ها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.

تا به حال به آینده و دنیایی که بعدها انسان‌ها در آن زندگی می‌کنند فکر کرده‌اید؟ زک در سال ۲۱۲۰ زندگی می‌کند. او با خانواده‌اش از زمین اسباب‌کشی کرده‌اند و به یک سیاره دیگر رفته‌اند، سیاره‌ای که در آن همه چیز فرق دارد. دوچرخه‌ها خیلی سریع‌تر حرکت می‌کنند و ربات‌های خانگی وظیفه دارند تمام دستورات افراد خانواده را اطاعت کنند.

شما با خواندن مجموعه زک کهکشانی در فضا با زک همراه می‌شوید و ماجراهای جذاب او را در آینده می‌خوانید،‌ این کتاب زبان جذابی دارد و خواننده را با خود همراه می‌کند و قدرت تخیل کودکان را تقویت می‌کند.

خواندن کتاب زک کهکشانی؛ جلد دوم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کودکان علاقه‌مند به داستان‌های پرهیجان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب زک کهکشانی؛ جلد دوم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:زک کهکشانی؛ جلد دوم

۱۳۹۹/۱۱/۰۱

بی نظیره🤗😍🌷 توصیه می کنم بخونید😘😊

دختر کتاب خوان 📖 🌸
۱۴۰۰/۰۱/۲۷

این کتاب محشره 😍👍🏻 یکی از بهترین کتاب هایی بود که من خوندم عاشقشم👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻😍😍😍😍😍😍 به اونایی که عاشق ماجراجویی هستند پیشنهاد میکنم تمام جلد های این کتاب باحال رو بخونید💕😉

noora fotovati
۱۴۰۴/۰۴/۱۳

من تا به حال این کتاب را نخواندم شما در مفید بود و مفید نبود به من بگویید که کتاب خوبی بوده یا نه از نظر خودم که کتاب باحال و جالبی است ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

زهرا
۱۴۰۰/۰۲/۰۳