کتاب اصول و ضوابط طراحی ساختمانهای امن
خواندن نظراتمعرفی کتاب اصول و ضوابط طراحی ساختمانهای امن
غلامرضا حسینعلیبیگی( -۱۳۵۹)، کارشناس مهندسی عمران است.
در بخشی از مقدمه کتاب می خوانیم:
«از دیرباز انسان برای مقابله با حملات جانوران درنده به سمت ساخت بناهای مستحکم و ساخت سلاح روی آورد و همچنین برای مقابله با تهدیدات انسانی نیز کارهای مشابهی را انجام داده من الجمله ساخت بناها و دژهای مستحکم و ایجاد دیوار در اطراف شهر و یا ایجاد خندق ، اینها همه از فنون و تاکتیکهایی هستند که پیشینیان ما بدان دست یافتند.
امروزه با توجه به رشد و توسعه علوم و صنعت ، هم شکل و هم ابزارهای تهدید، به لحاظ کمی و کیفی توسعه و رشد یافتهاند و هم اینکه راه های مقابله نیز توسعه خوب و نسبی داشتهاند. امروزه مفاهیمی نظیر حفاظت فیزیکی و پدافند غیرعامل مطرح می باشد و در راستای تامین امنیت و ایمنی برای انسان رشد و توسعه داده شده است. با توجه به توسعه و پیشرفت بشریت ، شکل تهدیدات نیز تغییر یافته است لذا علومی نظیر حفاظت فیزیکی و پدافند غیر عامل نیازمند به روز رسانی مستمر میباشد.
هدف نهایی از این مباحث، دستیابی به روشها و فنونی میباشد که بتوان در مرتبه اول جان انسان و در مرتبه دوم اموال و داراییها را از آسیبهای محتمل محفوظ نگه داشت. آنچه که انسان و اموال را درون خود نگه میدارد و در مقابل تهدیدات و آسیبها محفوظ میدارد، چیزی غیر از ساختمانها و تاسیسات نمی باشد. این یک مفهوم مطلق نیست بلکه نسبی میباشد بدان معنا که عواملی نظیر سیستم، هدایت و مدیریت نیز در این مورد نقش بسزایی دارند».
ارزیابی آسیبپذیری و روشهای بهسازی شالودهها
فصلنامه تدبیر ـ شماره ۳۲۳ ـ بهار ۱۴۰۰سازمان مدیریت صنعتی
گزارش فنی زلزله بمحمیدرضا رمضی
کفش ها، سینه ها، طوافمحمدتقی قشقایی
روش اجزای محدودابوالفضل خلخالی
مقاوم سازی سازه های بتن آرمه به کمک ورق و پروفیل فولادی و کامپوزیت های FRPعلی خیرالدین
سیمیاسعید تشکری
رنگ شگفت انگیز روحامیلی اکس. آر. پان
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
کتب خیلی خیلی گران اند خواهشا انصاف داشته باشید برای یه فایل باید اینقدر هزینه بشه ؟؟؟