کتاب پرنده و سنجاب؛ جلد اول
معرفی کتاب پرنده و سنجاب؛ جلد اول
مجموعه پرنده و سنجاب نوشته جیمز برکس، داستان یک پرندهٔ جا مانده از مهاجرت و یک سنجاب است که باهم دوست میشوند و ماجراهای زیادی را از سر میگذرانند. این مجموعه را آرزو صبوری به فارسی برگردانده است.
درباره مجموعه پرنده و سنجاب
سنجاب قصه زمانی که با پرنده روبهرو میشود، در حال جمع آوری آذوقه برای زمستان است. پرنده از دسته پرندگان مهاجر جامده و مدام در حال پرواز به این طرف و آنطرف است که اسیر گربهای میشود. سنجاب به او کمک میکند و نجاتش میدهد اما تمام آذوقهاش درون رودخانه میریزد. بنابراین تصمیم میگیرد که با پرنده به سفر برود تا از سرمای زمستان در امان باشد.
پرنده و سنجاب در این مجموعه ۴ جلدی که به شکل کمیک استریپ و طنز است، اتفاقات زیادی را پشت سر میگذراند و سعی میکنند از خود محافظت کنند تا شکار نشوند.
خواندن مجموعه پرنده و سنجاب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
مجموعه پرنده و سنجاب برای کودکان ۸ سال به بالا نوشته شده است.
عالی❤️🍫
عالی عالی بهترین کمیک یعنی این کمیک و ادامه ی این کمیک یعنی جلد ۱،جلد ۲،جلد ۳وجلد ۴ مخصوصا جلد ۴ چون آخر داستان بود ممنون از طاقچه ❤❤❤
پرنده و سنجاب تازه با هم دوست شدن و تصمیم گرفتن به جنوب برن.. البته این وسط کسی هست که نمیذاره با خیال راحت خوش بگذرونن،😑 کسی که دلش میخواد پرنده و سنجاب رو یک لقمهی چپ کنه؛ یعنی شخصِ
خیلییی قشنگ بود🍀
خیلی آلی بود
رده سنی: 12-7 پرنده و سنجاب تازه با هم دوست شدهاند و تصمیم گرفتهاند به جنوب بروند. البته این وسط کسی هست که نمیگذارد با خیال راحت خوش بگذرانند، کسیکه دلش میخواهد پرنده و سنجاب را یک لقمهی چپکند؛ یعنی شخصِ
کتاب بسیار عالی، متن گذاری خیلی خوب. ولی کیفیت تصاویر خیلی پایین است که احتمالاً به علت کم حجم کردن فایل دانلودی بوده. برای کتاب مصور دیجیتالی هیچ چیز مهمتر از کیفیت تصویر نیست. کسانی که تصمیم گرفتند کیفیت تصاویر کتاب مصور را
کتاب خوبیه باحاله من هر چهار جلدش رو از طاقچه ی بی نهایت دارم و خوندم ولی یه کم برای بچه کوچولوهاست بیشترم نقاشیه ولی خب مهم موضوعشه اونم باحاله من اولش فکر کردم تو سبک دوتا خفن و کاپیتان
خیلی خوبه
کتاب خیلی جالبی هست