کتاب کاپیتان زیرشلواری؛ جلد دوم
معرفی کتاب کاپیتان زیرشلواری؛ جلد دوم
مجموعه کاپیتان زیرشلواری نوشته دیو پیلکی اولین بار در ۱۹۹۷ منتشر شد. این مجموعه داستانهایی سرگرم کننده و مهیج با تصویرهای جذاب و رنگی برای کودکان و همه علاقهمندان به داستانهای مصور دارد. این کتاب جلد دوم این مجموعه است با نام حملهی توالتهای سخنگو
درباره مجموعه کتابهای ماجراهای کاپیتان زیرشلواری
جورج بیرد و هارولد هاچینز دو دوست بازیگوش در مدرسه هستند که در کلاس همهجور شیطنتی میکنند اما بزرگترین لذت زندگی شان این است که بنشینند و کتاب داستان مصور بنویسند. این علاقه باعث میشود آنها بزرگترین ابرقهرمان تاریخ مدرسه ابتدایی خودشان را خلق کنند، کاپیتان زیرشلواری.
این شخصیت یک هویت خیلی سری دارد و خودش هم نمیداند کیست اما ماجراهای هیجان انگیزی را میسازد که خندهدار و جذاب هستند.
خواندن کتابهای کاپیتان زیرشلواری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
تمامی کودکان و نوجوانان و علاقهمندان به داستانهای طنز و بامزه از خواندن داستانهای کاپیتان زیرشلواری لذت خواهند برد.
درباره دیو پیلکی
دیو پیلکی در چهارم مارس ۱۹۶۶ در آمریکا متولد شد. او خالق کتابهای کودک و دانشآموخته دانشگاه دولتی کنت است.
دیو پیلکی بیشتر به عنوان نویسنده و تصویرگر مجموعه کتاب های کاپیتان زیرشلواری در ادبیات کودک و نوجوان مشهور شده است.
خیلی زیبا😍😍😘
جورج و هارولد معمولا بچه های مسئولی هستند... در واقع، هر وقت اتفاق بدی می افتد، معمولا باید این دو پسر را مسئول دانست! و این طور به نظر می رسد که آن ها دوباره می خواهند به سراغ حقه
سلام ممنون از نویسندگان این کتاب عالی بود
خیلی کتاب زیبایی هستش پیشنهاد میکنم حتماًبخونینش
به نظر دختر ۷ ساله من خیلی قشنگ و خنده دار بود.
بهترین کتاب کودک بسیار جالبه
بسیار عالی 🤩