معرفی و دانلود کتاب گایدلاین عفونی pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
کامران احمدی

معرفی کتاب گایدلاین عفونی

این کتاب با رفرنس جدید مطابقت ندارد

کتاب گایدلاین عفونی، نوشته دکتر کامران احمدی است. این کتاب در ۲۹۲صفحه تمام رنگی منتشر شده است و شامل مباحث انتخابی هاریسون و سسیل برای امتحانات پرانترنی و دستیاری است.برای تمام بیماری‌‌ها یک عکس رنگی آورده شده است که فهم مطالب را بسیار ساده است.

خواندن کتاب گایدلاین عفونی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب نه تنها برای امتحانات پرانترنی و دستیاری بهترین انتخاب است؛ بلکه برای دستیاران داخلی به ویژه در فصل امتحانات ارتقاء و بورد بسیار مفید است و بهترین گزینه برای استاژر‌ها و انترن‌‌ها در امتحان پایان ترم است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب گایدلاین عفونی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابگایدلاین عفونی
عنوان دیگربه انضمام سؤالات پرانترنی، دستیاری، ارتقا و بورد داخلی تا شهریور ماه ۹۶
موضوعپزشکی عمومی
برچسبمجموعه گایدلاین

Amir M
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۰۹/۲۲

واقعا قلم برتر از دکتر احمدی تو آموزش پزشکی ایران نیست، متن طبقه‌بندی شده و درست و دقیق از رفرنس‌های اصلی با رعایت امانت، استفاده از شکلهای مختلف و تستهای متنوع و بلد کردن موضوعات مهم در رنگ آبی و...بیشتر