معرفی و دانلود کتاب ترجمه و تلخیص بارداری و زایمان ویلیامز ۲۰۱۸؛ جلد ۱ pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب ترجمه و تلخیص بارداری و زایمان ویلیامز ۲۰۱۸؛ جلد ۱

کتاب ترجمه و تلخیص بارداری و زایمان ویلیامز ۲۰۱۸؛ جلد ۱

فصول ۱ الی ۷

۳.۵ امتیاز(از ۲ رأی)

معرفی کتاب ترجمه و تلخیص بارداری و زایمان ویلیامز ۲۰۱۸؛ جلد ۱

کتاب ترجمه و تلخیص بارداری و زایمان ویلیامز ۲۰۱۸ در دپارتمان زنان و زایمان انتشارات پارسیان طب به چاپ رسیده است. این مجموعه مصور در ۱۰ جلد نفیس منتشر شده است. این جلدها هرکدام دربردارنده مهم‌ترین مطالب هر فصل کتاب و مجموعه سوالات مربوط به آن هستند.

کتاب حاضر جلد ۱ از ترجمه و تلخیص بارداری و زایمان ویلیامز ۲۰۱۸ است که به خلاصه و جموعه سوالات فصول ۱ الی ۷ اختصاص دارد.

خواندن کتاب ترجمه و تلخیص بارداری و زایمان ویلیامز ۲۰۱۸ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

دانشجویان، متخصصان و داوطلبان آزمون ارتقا وبورد تخصصی زنان و زایمان.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ترجمه و تلخیص بارداری و زایمان ویلیامز ۲۰۱۸؛ جلد ۱ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابترجمه و تلخیص بارداری و زایمان ویلیامز ۲۰۱۸؛ جلد ۱
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۰۲/۲۱
فرمت کتابPDF
شابک۹۷۸-۶۰۰-۴۱۱-۹۶۱-۰
مجموعه و فروستترجمه و تلخیص بارداری و زایمان ویلیامز ۲۰۱۸ گزینه پارسیان طب

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
ترجمه و تلخیص بارداری و زایمان ویلیامز ۲۰۱۸؛ جلد ۵تصویر جلد کتاب ترجمه و تلخیص بارداری و زایمان ویلیامز ۲۰۱۸؛ جلد ۵
دپارتمان زنان و زایمان گزینه پارسیان طب
ترجمه و تلخیص بارداری و زایمان ویلیامز ۲۰۱۸؛ جلد ۲تصویر جلد کتاب ترجمه و تلخیص بارداری و زایمان ویلیامز ۲۰۱۸؛ جلد ۲
دپارتمان زنان و زایمان گزینه پارسیان طب
ترجمه و تلخیص بارداری و زایمان ویلیامز ۲۰۱۸؛ جلد ۳تصویر جلد کتاب ترجمه و تلخیص بارداری و زایمان ویلیامز ۲۰۱۸؛ جلد ۳
دپارتمان زنان و زایمان گزینه پارسیان طب
ترجمه و تلخیص بارداری و زایمان ویلیامز ۲۰۱۸؛ جلد ۴تصویر جلد کتاب ترجمه و تلخیص بارداری و زایمان ویلیامز ۲۰۱۸؛ جلد ۴
دپارتمان زنان و زایمان گزینه پارسیان طب
ترجمه و تلخیص بارداری و زایمان ویلیامز ۲۰۱۸؛ جلد ۸تصویر جلد کتاب ترجمه و تلخیص بارداری و زایمان ویلیامز ۲۰۱۸؛ جلد ۸
دپارتمان زنان و زایمان گزینه پارسیان طب
مرور سریع بر زنان و زایمان (نواک 2019)تصویر جلد کتاب مرور سریع بر زنان و زایمان (نواک 2019)
سارا حق شناس دهکردی
مجموعه سوالات بورد و ارتقا تخصصی زنان و زایمان 1400 و بورد 1399تصویر جلد کتاب مجموعه سوالات بورد و ارتقا تخصصی زنان و زایمان 1400 و بورد 1399
مریم اسماعیل‌پور
مرورسریع بر زنان اسپیروف 3 (1402)تصویر جلد کتاب مرورسریع بر زنان اسپیروف 3 (1402)
مرور سریع بر زنان اسپیروف ۱تصویر جلد کتاب مرور سریع بر زنان اسپیروف ۱
فرناز هادوی
چکیده بیماری‌های زنان برک و نواک ۲۰۲۰تصویر جلد کتاب چکیده بیماری‌های زنان برک و نواک ۲۰۲۰
جاناتان برک
مرور سریع بر زنان ویلیامز گروه Bتصویر جلد کتاب مرور سریع بر زنان ویلیامز گروه B
معصومه قمی اویلی
سوالات آزمون ارتقاء زنان و زایمان ۱۴۰۳ قطب تهرانتصویر جلد کتاب سوالات آزمون ارتقاء زنان و زایمان ۱۴۰۳ قطب تهران
زهرا فهم فام
مرور سریع بر زنان اسپیروف ۲تصویر جلد کتاب مرور سریع بر زنان اسپیروف ۲
فرناز هادوی
مروری جامع بر حاملگی و زایمان ویلیامز ۲۰۲۲تصویر جلد کتاب مروری جامع بر حاملگی و زایمان ویلیامز ۲۰۲۲
الهام زارع
ولی چرا من؟تصویر جلد کتاب ولی چرا من؟
نیلوفر اکبری
ترجمه‌ی جامع یومنز ۲۰۱۷؛ جلد ۱۲تصویر جلد کتاب ترجمه‌ی جامع یومنز ۲۰۱۷؛ جلد ۱۲
کیوان رضوانی
مروری جامع بر بارداری و زایمان ویلیامز ۲۰۱۸تصویر جلد کتاب مروری جامع بر بارداری و زایمان ویلیامز ۲۰۱۸
الهام زارع