دانلود رایگان کیهان - سه‌شنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ | طاقچه

انتشارات:روزنامه کیهان
امتیاز:
۵.۰از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی روزنامه کیهان - سه‌شنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۸

در این شماره می‌خوانیم: - کاش مردم دنیا مواجهه با کرونا را از ایرانی ها یاد بگیرند - تجربه چهل و یک‌ساله (یادداشت میهمان) - اخبار ویژه - کرونا هم مانع از کشتار مسلمانان هند توسط پلیس این کشور نشد! - نانوایی‌ها تعطیل نمی‌شوند - تراژدی «کرونا» در ایتالیا سالمندان رها می شوند تا بمیرند! - ماندن در خانه مؤثر‌ترین واکسن ضدکرونا - دوخت رایگان لباس ویژه کادر درمانی و بیمارستان‌ها - آیت‌الله بطحایی دعوت حق را لبیک گفت - مسافران در خروجی شهرها کنترل می‌شوند/ مردم به سفر نروند - چین خواستار لغو فوری تحریم‌های ایران شد - ارسال ایرادات لایحه بودجه ۹۹ از سوی شورای نگهبان به مجلس - مدعیان اصلاحات از شیوع کرونا هم درس مذاکره گرفتند!
۱۳۹۸/۱۲/۲۷

حرکت ارزشمندی است و همه روزنامه ها اگه ادامه دهنده باشند در جهت مطالعه اخبار همراه با تحلیل و بررسی باعث بلوغ سیاسی مردم می شود .

حسین سپون
۱۳۹۸/۱۲/۲۷

با سلام و خسته نباشید، خواستم از این طریق از سازنده این برنامه تقدیر و تشکر کنم وپیشنهاد دارم همه روزنامه هاهم در این محیط پیوند داشته باشند، وحتی مجلات خانواده و غیره ....

رایگان