دانلود و خرید کتاب از تبعید تا پیروزی میرزاباقر علیان‌نژاد
تصویر جلد کتاب از تبعید تا پیروزی

کتاب از تبعید تا پیروزی

دسته‌بندی:
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب از تبعید تا پیروزی

کتاب از تبعید تا پیروزی، نوشته میرزاباقر علیان‌نژاد، زندگی‌نامه و مجموعه مقالات و مصاحبه‌های آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی است.

درباره‌ی کتاب از تبعید تا پیروزی

میرزاباقر علیان‌نژاد در کتاب از تبعید تا پیروزی، به شرح و توضیح زندگی‌نامه و مجموعه مقالات و مصاحبه‌های آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی پرداخته است. چراکه آیت‌الله مکارم شیرازی یکی از کسانی بودند که بعد از پایان اعتصاب مطبوعات با نوشتن مقالات مختلف و مصاحبه‌هایی که انجام دادند، دیدگاه خود را در نشریات انعکاس دادند و با استفاده از این فضا و به کمک نگارش مقالات و انجام مصاحبه به روند پیروزی انقلاب شتاب دادند.

کتاب از تبعید تا پیروزی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم 

اگر دوست دارید با شخصیت و زندگی آیت‌الله مکارم شیرازی آشنا شوید، کتاب از تبعید تا پیروزی گزینه‌ی خوبی برای شما است.

بخشی از کتاب از تبعید تا پیروزی

ناصر مکارم شیرازی روز جمعه ۲۲ شعبان ۱۳۴۵ (۵ اسفند ۱۳۰۵) در شهر شیراز، در خانواده‌ای مذهبی دیده به جهان گشود.

پدرش حاج علی‌محمد مکارم نام داشت. جد او، حاج عبدالکریم و جد اعلایش، حاج محمدباقر، از سرشناسان مذهبی شیراز بودند. ناصر در چهارسالگی به کلاس آمادگی و سپس به مدرسه زینت رفت. او در دوره دبستان و دبیرستان هر سال دو کلاس را گذراند.

در اوایل دهه ۱۳۲۰ با سقوط رضاخان و فراهم شدن آزادی نسبی، ناصر از طرف یکی از علمای شیراز به نام آیت‌الله حاج سیدنورالدین شیرازی به تحصیل علوم دینی دعوت شد و او در سال سوم دبیرستان با اشتیاق حاضر شد در کنار دروس دبیرستان، دروس دینی را نیز بیاموزد. ناصر در چهارده سالگی به مدرسه آقا بابا خان در شیراز رفت و توانست در مدت کوتاهی صرف و نحو، منطق، معانی بیان و بدیع را به پایان ببرد. سپس در دو رشته از اساسی‌ترین علوم اسلامی، یعنی فقه و اصول مشغول تحصیل شد. پس از آن به فراگیری سطوح عالی حوزه مشغول شد و هم‌زمان مشغول آموزش گروهی از طلاب شیراز شد. او در چهار سال مقدمات و سطوح عالی را گذراند.

ناصر مکارم شیرازی در اواخر بهمن ماه ۱۳۲۴ برای تکمیل آموزش علوم اسلامی راهی قم شد. او ضمن بهره‌مندی از دروس علمای قم به نوشتن دروس آنان همت گماشت و در دروس خارج آیت‌الله سیدمحمد حجت کوه کمری، آیت‌الله سیدحسین بروجردی و آیت‌الله سیدکاظم شریعتمداری شرکت کرد. او بر کفایئ‌الاصولِ آخوند خراسانی، حاشیه زد. و کتاب صمدیّه را در کمتر از دو شبانه روز به پایان رساند.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
پس برای چه بندگان را آزمایش می‌کند؟ برای اینکه استعدادهای درونی آنها را به فعلیت برساند، چه اینکه در وجود هر کسی لیاقتها و استعدادهایی نهفته شده که تا در میدان عمل قدم نگذارد، به فعلیت نمی‌رسد. الناس معادن کمعادن الذهب و الفضه.
آر-طاقچه
در سالهای ۱۳۳۰ تا ۱۳۳۲ که تبلیغات مادیون در ایران شدت گرفته بود، روحانیون احساس کردند که هجوم مکاتب باطله و نشریات روزافزون افراد گمراه و ایادی بیگانه که در اختیار جوانان گذارده می‌شود جوانان را تهدید می‌کند. در این برهه از زمان، رجال مذهبی و استادان فلسفه و عقاید احساس مسئولیت کردند و جلسه‌هایی برای آشنا ساختن جوانان با طرز مبارزه منطقی با این مکاتب، تشکیل دادند و آیت‌الله مکارم شیرازی یکی از پیشگامان تاسیس چنین جلساتی بود. او با همکاری جمعی از دانشمندان، جلسات بحث علمی و فلسفی تشکیل دادند که در آن جلسات کلیه اصول فلسفی مکتب‌های مادی مطرح می‌شد. این جلسات سبب شد تا آیت‌الله مکارم شیرازی در این مباحث به حد کافی غور و رساله‌ها و نوشته‌های آنها را بررسی کند. و این گونه بود که توانست یک شاهکار علمی که در نوع خود ممتاز و بی‌نظیر است به نام فیلسوف‌نماها را به رشته تحریر درآورد. این کتاب با استقبال عظیم جوانان و طبقه روشنفکر رو به رو شد و دسته‌ای از گمراهان در پرتو این کتاب از چنگال مکتب مادیگری و ماتریالیسم رهایی یافتند.
کاربر ۲۱۶۰۱۹۶
بازداشت توسط ساواک در شب پانزدهم خرداد سخنرانی‌های پرشور عاشورا منجر به دستگیری گروهی از روحانیون مبارز شد. به گزارش ساواک، در شب ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ «بیست نفر از وعاظ که در چند روز اخیر ایام سوگواری در منابر مردم را تحریک بر علیه امنیت کشور کرده‌اند توسط مامورین شهربانی و ساواک بازداشت شدند؛ از جمله آقایان ناصر مکارم شیرازی، مرتضی مطهری، عباسعلی اسلامی، محمدتقی فلسفی، سیدعبدالکریم هاشمی نژاد و...» روز بعد نیز امام خمینی و عده دیگری از روحانیون دستگیر شدند.
کاربر ۲۱۶۰۱۹۶
رئیس کلانتری به من می‌گفت: «آقا، والله من بیگناهم، اگر شما می‌خواهید نفرین بکنید، به اینها نفرین کنید. ما را تحت فشار گذاشته‌اند، لذا مجبور شدیم شما را دستگیر کنیم» رئیس کلانتری که آدم مودبی بود در بین راه به من گفت: «اگر کاری دارید بگویید برایتان انجام دهم.» من نیز از او خواستم جریان دستگیری مرا به بستگانم در تهران اطلاع دهد که او نیز با پیاده شدن از اتومبیل و با استفاده از تلفن عمومی، مراتب امر را به اطلاع آنها رسانید. بعد از آن به من گفت: «اگر اوراق اعلامیه‌ای به همراه دارید به دور بریزید که دردسر بیشتری برایتان به وجود نیاید.» زمانی که افسر مذکور از ماشین پیاده شد تا تلفن بزند، پاسبانهای موجود در اتومبیل به من می‌گفتند: «عجب بدبختی به ما دست داده است! به چه روزگاری افتاده‌ایم! عاقبت کار ما مثل عمر سعد شده است. مردم در مراسم عزای امام حسین (ع) شرکت می‌کنند و ما مشغول دستگیری و به زندان بردن علما و خطبای دین هستیم.» یکی دیگر از آنها می‌گفت: «مرده‌شور ببره این لقمه نانی را که می‌خوریم! ما را به چه کارهایی واداشته‌اند.» دیگری نیز افزود: «عاقبت کار ما شده مانند عاقبت کار شیطان.»
کاربر ۲۱۶۰۱۹۶

حجم

۰

سال انتشار

۱۳۹۲

تعداد صفحه‌ها

۲۴۸ صفحه

حجم

۰

سال انتشار

۱۳۹۲

تعداد صفحه‌ها

۲۴۸ صفحه

قیمت:
۷۴,۰۰۰
۳۷,۰۰۰
۵۰%
تومان