معرفی و دانلود کتاب وقت خداحافظیه pdf + خلاصه رایگان

کتاب وقت خداحافظیه

۵.۰ امتیاز(از ۵ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب وقت خداحافظیه

کتاب وقت خداحافظیه نوشته الیزابت وردیچ با ترجمه فاطمه سادات صالحی ریحانی منتشر شده است. کتابی با تصویرگری جذاب برای آموزش به کودکان و والدین است.

درباره کتاب وقت خداحافظیه

کتاب وقت خداحافظیه سعی دارد به کودک بگوید: فراموش نکنید خداحافظی برای همیشه نیست و تنها مدت کوتاهی طول می‌کشد. خداحافظی یعنی بغل کردن و بوسیدن مامان و بابا، دست تکان دادن و ... بازی کردن با آن‌ها.بعد از خداحافظی هم حالا دیگر وقت سلام است.

در انتهای کتاب راه کارهای موثری در این حوزه برای پدرها و مادرها ارئه شده است. کتاب وقت مؤدب بودنه آموزشی است برای کودکان و والدین.

خواندن کتاب وقت خداحافظیه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای تمام والدینی که به دنبال راهی برای آموزش آسان به فرزندانشان هستند ضروری و مفید است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب وقت خداحافظیه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابوقت خداحافظیه

خیلی کتاب خوبی هستش توصیه میکنم بخونید

عشق کتاااااب
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۰۵/۲۰

خیلی عکسهای قشنگ و رنگی داره متنش هم آموزنده ست میتونه واسه کوچولوهاتون جذاب باشه