کتاب نشریه شهرت، شماره پنجم، آذر و دی 94
خواندن نظراتمعرفی کتاب نشریه شهرت، شماره پنجم، آذر و دی 94
نه بُعدِ مکان بهانۀ مناسبی است و نه بُعدِ زمان. جنگ، جنگ است. چه سی سال پیش شروع شده باشد و چه خارج از مرزهای ما رخ بدهد. کودک و زن و پیر و جوان و خانه و خیابان و درخت و در و پنجره هم نمیشناسد. تنها یک قاعده دارد: «جنگها فقط شروع میشوند». حتی اگر قطعنامهها پذیرفته شوند و سربازها به خانههایشان برگردند (یا برنگردند) و خوابِ کودکان با صدای بمبارانها نشکند، جنگی تمام نشده است. حتی اگر جنگ به خانه و شهر و زندگی شما نزدیک نباشد، راهی برای فرار از آن ندارید. هر جنگی که شروع شود، خواهناخواه خودش را به شما میرساند و درب خانهتان را میزند، حتی اگر به اندازۀ یک قاره از آن دور باشید.
در این شماره، پای جنگ به پروندۀ شهرت هم باز شده است و میخواهد ما را با شهرهای سوسنگرد، خرمشهر، حلب، هامبورگ، هویزه، تهران، کرمانشاه، آبادان، اصفهان و برلین همراه کند و روایتگر جنگهای ناتمام باشد.
نشریه شهرت ـ شماره ۱۴ ـ بهار ۹۹نشریه شهرت ـ شماره ۱۳ ـ شهر و رنگ ـ زمستان ۱۳۹۸نشریه شهرت ـ شماره ۱۵ ـ تابستان ۱۳۹۹نشریه شهرت ـ شماره ۱۲ ـ شهر و دوچرخهنشریه شهرت _ شماره ۱۱_ پاییز ۹۶نشریه شهرت ـ شماره ۱۰ ـ تابستان ۹۶نشریه شهرت ـ شماره ۹ـ زمستان ۹۵نشریه شهرت ـ شماره ۸ ـ تابستان ۹۵نشریه شهرت ـ شماره 7 ـ فروردین و اردیبهشت 95شماره ششم مجله شهرت
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
رایگان
چه قدر گرافیکتون حرفه ایه.. ایول :)
من مجله کلیک رو از همه بیشتر دوست دارم چون اطلاعات مفیدی داری