معرفی و دانلود کتاب گایدلاین چشم pdf + خلاصه رایگان

کامران احمدی
انتشارات:
کامران احمدی

معرفی کتاب گایدلاین چشم

کتاب گایدلاین چشم نوشته کامران احمدی ۱۵۵ صفحه تمام رنگی و مناسب برای امتحانات پرانترنی و دستیاری این رشته است. برای تمام بیماری‌‌ها در این کتاب یک عکس رنگی آورده شده است که فهم مطالب را بسیار ساده می‌‌نماید. همچنین سؤالات پرانترنی و دستیاری تمام قطب‌های کشوری تا تیرماه ۹۷ در گایدلاین چشم وجود دارد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب گایدلاین چشم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:گایدلاین چشم
قیمت کتاب:۱۲۵۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه گایدلاین

Estatira
۱۳۹۸/۰۹/۲۵

دکتر کامران احمدی، ممنون که نسخه الکترونیکی کتاباتون رو قرار دادین. ولی یه مشکل بزرگی که هست، اینه که دانشجوهای موقع درس خوندن توی تبلت تمایل به مارک کردن و خط کشیدن دارن. برنامه ی طاقچه برای نسخه های pdf این...بیشتر

sama
۱۳۹۹/۰۵/۲۶

طاقچه جان اجازه بده پی دی اف های دکتر احمدی روی نسخه ویندوز طاقچه هم بخونیم😭

Hojjat
۱۴۰۱/۰۳/۳۰

دکتر کامران احمدی عزیز شما با قرار دادن نسخه الکترونیکی‌تان در طلقچه لطف بسیار بزرگی در حق دانشجویان انجام دادید. بسیار سپاسگزریم از شما.

حسام
۱۳۹۹/۰۶/۲۰

بهترین کتاب ممکن ، عالیییه ، حتما توصیه میکنم من خودم نسخه چاپی رو خریدم و خوندم و بسیار بسیار راضی هستم 👌👌👌