ماهنامهٔ خیمه ـ شماره ۱۳۰ ـ خرداد ۹۸ + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:ماهنامه خیمه
امتیاز
۳.۷از ۶ رأیخواندن نظرات

معرفی ماهنامهٔ خیمه ـ شماره ۱۳۰ ـ خرداد ۹۸

در این شماره از «ماهنامۀ دینی، فرهنگی و مجالس حسینی» می‌خوانیم: ـ سرمقالۀ محمدرضا زائری؛ چشم‌انداز چهل سال آینده ـ گفت‌وگوی ویژه؛ نواندیشیِ دینی در گفت‌وگو با آیت‌الله سیدمحمد غروی؛ مشکل ورود افراد سطحی است ـ گزیده‌ای از بیانات امام راحل(ره) دربارۀ روحانیت؛ اسلام مال همه است ـ یادداشت مهدی مسائلی؛ ملاحظاتی دربارۀ نقل عمومیِ فضایل و کرامات اهل‌بیت(ع) ـ یادداشت سیدهادی طباطبایی؛ در باب سودای تغییر دین ـ پروندۀ ماجرای سیدکمال حیدری؛ گفت‌وگو با آیت‌الله سیدکمال حیدری؛ به فهم افراد از دین اشکال دارم نه به دین! ـ پروندۀ ماجرای سیدکمال حیدری؛ گفت‌وگو با حجت‌الاسلام سوزنچی که نقدهایی به نظرات آیت‌الله حیدری دارد؛ برخی فهم‌ها عین دین هستند ـ پروندۀ ماجرای سیدکمال حیدری؛ یادداشت دکتر مهدی نساجی؛ حرف تازۀ حوزه برای مسیحیان نروژی چیست؟ ـ پروندۀ ماجرای سیدکمال حیدری؛ گفت‌وگو با حجت‌الاسلام سیدعلی موسوی دریاباری و نقد افراط و تفریط در حوزه؛ تکفیر دیگر جواب نمی‌دهد ـ پروندۀ ماجرای سیدکمال حیدری؛ یادداشت علی‌اشرف فتحی؛ وقت دعواهای بیهوده نیست ـ پروندۀ ماجرای سیدکمال حیدری؛ حجت‌الاسلام صادق‌نیا از تأخر تاریخی و فرهنگی روحانیت می‌گوید؛ گرفتار باستان‌شناسیِ اخلاقی هستیم ـ پروندۀ ماجرای سیدکمال حیدری؛ حجت‌الاسلام بیابانی مخالف سفت و سخت آیت‌الله حیدری است؛ نواندیشی دین لزومی ندارد ـ گفتاری منتشرنشده از آیت‌الله احمدی میانجی؛ ماجرای شیخ‌عباس قمی و رانندۀ ارمنی ـ دربارۀ برخی رفتارهای زیارتی و سیاحتی در شهر مشهد؛ فلاش‌بک به آخرین زیارت ـ گفتاری از امام موسی صدر؛ شهادت مسئولیتی برای رهبران و امام ـ بررسی فعالیت‌های قرآنی در سال‌های اخیر در گفت‌وگو با حجت‌الاسلام خسروی؛ تجوید، اخلاق را درست نمی‌کند ـ یادداشت‌های همسر یک روحانی مبلغ؛ زهرا کاردانی / محصورها ـ نگاهی به کتاب‌های عرفان‌محور و معنوی با معرفی کتاب خواندنی «حاج آخوند»؛ از «پرواز روح» ابطحی تا «حاج آخوند» مهاجرانی ـ محمدحسن نجف‌پور ۲۸سال است که در حرم امام رضا(ع) مناجات‌خوانی می‌کند؛ با دعای مادرم ـ‌ بررسی و نقد کتاب «نخل و نارنج»‌ اثر وحید یامین‌پور؛ قناعت در روایت ـ‌ گفت‌وگو با بهزاد دانشگر دربارۀ کتاب تازه‌اش «نفس»؛ سوژه‌ام را شکنجه نمی‌کنم! ـ یادداشت نغمه دانش‌آشتیانی؛ تلویزیون کِی دانشگاه می‌شود؟ ـ یادداشت‌های همسر یک طلبه؛ زینب ایمانطلب / به ظرف‌های یکدیگر نگاه نمی‌کنیم