کتاب ماهنامهٔ خیمه ـ شماره ۱۲۸ ـ بهمن و اسفند ۹۷
خواندن نظراتمعرفی ماهنامهٔ خیمه ـ شماره ۱۲۸ ـ بهمن و اسفند ۹۷
در این شماره از «ماهنامۀ دینی، فرهنگی و مجالس حسینی» میخوانیم:
ـ سرمقالۀ محمدرضا زائری؛ راهبردِ دین برای مقابله با تهدیدهای فکری و فرهنگی
ـ گفتوگوی ویژه؛ با حجتالاسلام حسن کردمیهن که این روزها در یک رستوران شاورما سِرو میکند؛ از سواحل خزر تا سواحل مدیترانه
ـ چهرۀ ماه؛ حجتالاسلام محمدجواد حاجعلیاکبری؛ امام جمعۀ جدید امیدها را زنده کرده است؛ خوشتیپ و خوشبیان
ـ به بهانۀ انتصاب حجتالاسلام حاجعلیاکبری به امامت جمعۀ پایتخت؛ همۀ امامان جمعۀ تهران از دورۀ صفویه تا امروز
ـ پروندۀ ماجرای احمدالحسن؛ گفتوگو با حجتالاسلام هوشیار؛ داخل این گور جسدی نیست
ـ پروندۀ ماجرای احمدالحسن؛ گفتوگو با حجتالاسلام شهبازیان کارشناس حوزۀ فرقهها و مهدویت؛ ادعاهای خندهدار یک مدعیِ امامت
ـ پروندۀ ماجرای احمدالحسن؛ چراییِ جذب طلاب علوم دینی به جریان احمدالحسن؛ حوزویان ناامید و امیدهای کاذب
ـ پروندۀ ماجرای احمدالحسن؛ سه جریان آسیبزا در تشیع از نگاه دکتر امامی؛ نشانهگرایی، ملاقاتگرایی و بابگرایی
ـ پروندۀ ماجرای احمدالحسن؛ ناشنیدههایی از گروهک احمدالحسن در گفتوگو با حجتالاسلام آیتی؛ برای جذب از علوم غریبه استفاده میکنند
ـ پروندۀ ماجرای احمدالحسن؛ بررسی دلایل حیات ۱۵سالۀ گروهک احمدالحسن؛ از ماست که بر ماست!
ـ گفتوگو با استاد مهدویراد و نقدهایی بر سنتیاندیشی در حوزه؛ نواندیشیِ دینی هزینه دارد
ـ با گزینههای احتمالیِ مرجعیت آیندۀ حوزۀ قم آشنا شوید / بخش دوم؛ یک نسل بعد از امام خمینی(ره)
ـ گفتوگو با سیدمحسن موسویبلده، استاد قرآن و مروری بر خاطرات تلخ و شیرین؛ و یُعَلّمُهُم الکِتاب
ـ حجت الاسلام احمدی اصفهانی از طرفداران سفت و سخت دههها و شیوههای خاص عزاداری است؛ برداشتها از قمهزنی متفاوت است
ـ مروری بر چهل سال شعر عاشورایی با محمدرضا سنگری؛ رنگبهرنگشدنهای سوگوارانه
ـ دربارۀ عثمان محمدپرست دوتار زن معروف که ۹۰۰ مدرسه ساخته است؛ موسیقی را برای خدا یاد گرفتهام
ـ نکاتی پیرامون زندگینامههای شهدای مدافع حرم؛ چهرۀ مبهمِ ماه
ـ مروری بر سلوک امامموسیصدر در مواجهه با دیگری؛ امامِ اعتمادساز
ـ روحانیت در توئیتر چه میخواهد؟؛ عمامۀ سفید و پرندۀ آبی
ـ یادداشتهای همسر یک طلبه؛ عدسیپُربرکت!
ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۷۲ ـ آبان ماه ۱۴۰۳ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۷۱ ـ مهرماه ۱۴۰۳ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۷۰ ـ شهریورماه ۱۴۰۳ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۶۹ ـ مردادماه ۱۴۰۳ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۶۸ ـ تیرماه ۱۴۰۳ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۶۷ ـ خردادماه ۱۴۰۳ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۶۶ ـ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۶۵ ـ فروردین ماه ۱۴۰۳ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۶۴ ـ اسفند ماه ۱۴۰۲ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۶۳ ـ بهمن ماه ۱۴۰۲
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
کتاب ( مجله ) ۲۱۴ کتابخانه همگانی، یکی از بهترین مجلات حال حاضر . پرونده مربوط به جریان احمد الحسن بسیار جذاب و خواندنی ست .
نمیدونم چی بگم
پرونده ی احمدالحسن رو مطالعه کردم و پیشنهاد می کنم