دانلود رایگان مجله‌ چشمه‌خوان ـ شماره‌ ۴ ـ نوروز ۹۶

۴.۰ امتیاز(از ۱ رأی)
انتشارات:
چشمه‌خوان

معرفی مجله‌ چشمه‌خوان ـ شماره‌ ۴ ـ نوروز ۹۶

در این شماره می‌خوانیم: راهنمای کتاب پنجره‌ای مشرف به میدان رفتیم بیرون سیگار بکشیم،هفده سال طول کشید ما اینجا داریم می‌میریم موقرمز آشویتس خصوصی من کتابها و آدمها هایکوهای عاشقانه ماهیت روان‌درمانی مجمع‌الجزایر رؤیا سایبان سرخ دیدار در کوالالامپور زنی با سنجاق مرواریدنشان سالتو مسیر ایران بر فراز برودپیک درخت شلوار پیش‌درآمدی بر شناخت رمان منشور شعر حکمت آگراندیسمان موسیوپن بیست زخم کاری حرکت در مه پیشنهاد کتاب‌خوانی در ۱۲ روز پاسخ پنج نویسنده، مترجم و کتابفروش به چشمه‌خوان دو شعر از سید علی صالحی شعری از سجاد افشاریان داستان‌هایی از محمود حسین یزاد سیامک گلشیری و بهزاد عبدی نوشته‌هایی از آذردخت بهرامی، محمدحسن شهسواری، حمید کشمیرشکن و سعید عقیقی و ترجمه‌هایی از کمال ظاهری، کاوه فولادی‌نسب و مریم کهنسال نودهی

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مجله‌ چشمه‌خوان ـ شماره‌ ۴ ـ نوروز ۹۶ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمجله‌ چشمه‌خوان ـ شماره‌ ۴ ـ نوروز ۹۶
موضوعمجلات عمومی
انتشاراتچشمه‌خوان
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۶/۰۱/۰۱
فرمت کتابPDF
قیمت کتابرایگان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.