معرفی و دانلود کتاب فکر و هوش؛ خداشناسی خردسالان ۱۱ pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب فکر و هوش؛ خداشناسی خردسالان ۱۱

کتاب فکر و هوش؛ خداشناسی خردسالان ۱۱

۴.۳ امتیاز(از ۳ رأی)

معرفی کتاب فکر و هوش؛ خداشناسی خردسالان ۱۱

آموزش مفهوم توحید و حکمت خدا و علم خدا و صفات او برای کودکان کار دشواری است. چون باید به سادگی مفاهیم سخت و سنگین را برای بچه‌ها توضیح دهیم. اما اگر زبان ساده را با استدلال ساده همراه کنیم، می‌توانیم قلب و ذهن بچه‌ها را به سمت فکر کردن در اتفاقات و نعمت‌های ساده اطرافش هدایت کنیم؛ تا هم ذهن فعالی داشته باشند و هم مسئله توحید را به شکلی فعال و درست بیاموزند. مجموعه «خداشناسی خردسالان» کودکان ما را به دنیای مخلوقات خداوند می‌برد تا با ارتباط دادن عینی‌ترین چیزها، درک قدرت و خلقت خدا را برای آن‌ها ساده‌تر کند.

در این کتاب قدرت خداوند را در«فکر و هوش انسان‌ها» می‌جوییم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فکر و هوش؛ خداشناسی خردسالان ۱۱ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابفکر و هوش؛ خداشناسی خردسالان ۱۱

۱۴۰۰/۰۶/۰۲

عالی بود

هنر؛ خداشناسی خردسالان ۱۵تصویر جلد کتاب هنر؛ خداشناسی خردسالان ۱۵
سیدمحمد مهاجرانی
آخرین پیامبر؛ حضرت محمد (صلوات‌الله علیه) (داستان پیامبران ۱۲)تصویر جلد کتاب آخرین پیامبر؛ حضرت محمد (صلوات‌الله علیه) (داستان پیامبران ۱۲)
ابراهیم حسن بیگی
خدا، بهترین، بهترین‌هاتصویر جلد کتاب خدا، بهترین، بهترین‌ها
غلامرضا حیدری‌ابهری
امام هادی علیه‌السلام (مجموعه چهارده معصوم ۱۲)تصویر جلد کتاب امام هادی علیه‌السلام (مجموعه چهارده معصوم ۱۲)
خدای خوبِ خوب من: جلد دومتصویر جلد کتاب خدای خوبِ خوب من: جلد دوم
دوست خداتصویر جلد کتاب دوست خدا
بهروز رضایی کهریز
داستان‌هایی از زندگی امام سجاد (ع)تصویر جلد کتاب داستان‌هایی از زندگی امام سجاد (ع)
محمود پور وهاب
امام کاظم علیه‌السلام (مجموعه چهارده معصوم ۹)تصویر جلد کتاب امام کاظم علیه‌السلام (مجموعه چهارده معصوم ۹)
ابرها مسافرندتصویر جلد کتاب ابرها مسافرند
کمال شفیعی مشعوف
مسجد پیامبر خداتصویر جلد کتاب مسجد پیامبر خدا
ابراهیم حسن بیگی
امام باقر علیه السلام (مجموعه چهارده معصوم جلد ۷)تصویر جلد کتاب امام باقر علیه السلام (مجموعه چهارده معصوم جلد ۷)
علی کوچولو زود قضاوت نمی کندتصویر جلد کتاب علی کوچولو زود قضاوت نمی کند
شیوا سلامت
اگر پیامبران نبودندتصویر جلد کتاب اگر پیامبران نبودند
مجید ملامحمدی
همه رشد‌ می‌کنند؛ خداشناسی خردسالان ۱۰تصویر جلد کتاب همه رشد‌ می‌کنند؛ خداشناسی خردسالان ۱۰
مینی و استعداد فوق‌العادهتصویر جلد کتاب مینی و استعداد فوق‌العاده
کریستینه نوستلینگر
امام علی علیه‌السلام (مجموعه چهارده معصوم ۲)تصویر جلد کتاب امام علی علیه‌السلام (مجموعه چهارده معصوم ۲)
زهرا عبدی
قلب‌های مهربان؛ خداشناسی خردسالان ۸تصویر جلد کتاب قلب‌های مهربان؛ خداشناسی خردسالان ۸
سیدمحمد مهاجرانی
باز هم آن مرد را دیدم (غیبت پیامبران ۵)تصویر جلد کتاب باز هم آن مرد را دیدم (غیبت پیامبران ۵)
قصه‌های حنانه؛ هدیه‌ی جشن تکلیفتصویر جلد کتاب قصه‌های حنانه؛ هدیه‌ی جشن تکلیف
علی باباجانی