کتاب او
معرفی کتاب او
کتاب او سروده فرنام امیری و مجموعهای از شعرهای عاشقانهی اوست که نشر سنجاق آن را بهصورت الکترونیکی منتشر کرده است. این مجموعه شعر نو بر تجربهی حضور، غیاب، دلتنگی و پیوند عاطفی تمرکز دارد و پیوسته میان روشنایی و فقدان رفتوآمد میکند. عنوان شعرها و فضای کلی مجموعه نشان میدهد که شاعر از عشق فقط بهعنوان احساسی گذرا حرف نمیزند؛ بلکه آن را به خانه، حافظه، تنهایی و امید گره میزند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب او
کتاب او، سرودهی فرنام امیری، مجموعهای از شعرهای معاصر فارسی در قالب نو است که بر محور عشق، دلتنگی، حضور و غیاب شکل گرفته است. شاعر از یک «تو»ی پررنگ سخن میگوید؛ حضوری که گاهی پناه است، گاهی خاطره و گاه زخمی که از میان نمیرود. فضای شعرها بیشتر در مرز میان وصال و فقدان حرکت میکند و تصویرهایی پدید میآورد که خانه، پنجره، خیابان، باران، آغوش، نور و سکوت را به عناصر ثابت جهان کتاب تبدیل میکند. این شعرها سهمی از لحظههایی هستند که جهان کوچک شده و کلمات جای زیستن را گرفتهاند.
مجموعه شعر او بر تصویرسازی تکیه کرده است و احساس را از راه اشیای روزمره و صحنههای آشنا نشان میدهد؛ مثلاً اتاق، لیوان، ساعت، پنجره و راهرو در این اثر بخشی از تجربهی عاشقانه میشوند. حالوهوای مجموعه یکدست است و شعرها در کنار هم چهرهای از عشق میسازند که هم آرامشبخش است و هم بیقرارکننده؛ عشقی که گاهی به وطن، پناهگاه، بندر یا روشنایی تشبیه میشود و گاه به سکوت، فاصله و خاکستر.
چرا باید کتاب او را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب او را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب مجموعهای از شعرهای عاشقانه است که حضور و فقدان را در کنار هم نشان میدهد.
- خواننده با مفاهیمی مثل دلتنگی، امید، خاطره و انتظار همراه میشود.
- خواندن این اثر میتواند دریافت شیوهی تبدیل احساسات عاطفی به تصویرهای فشرده و شاعرانه را ممکن کند.
خواندن کتاب او را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب او به این گروهها پیشنهاد میشود:
- علاقهمندان به شعر نو و عاشقانهی فارسی که به مضمونهای دلتنگی، انتظار و خاطره میپردازد.
- خوانندگانی که از شعرهای کوتاه و معاصر ایرانی لذت میبرند.
- کسانی که میخواهند مجموعهای یکدست دربارهی حضور، غیاب و اثر ماندگار رابطه بر ذهن و زندگی بخوانند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب او و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | او |
| قیمت کتاب | ۲۹۰۰۰۰ تومان |
| برچسب | ادبیات ایران |
دلنشین و پر احساس بودن.
کتاب خوبی است. شعرهای عاشقانه با فضاسازی خوبی دارد
اشعار خوبی هستن.تشبیهات و استعاره های عاشقانه و فضای عاشقانه اشعار نظر منو جلب کرد.توصیه میکنم این کتاب را.
دروود بیکران واقعا اشعار بسیار زیبا و دلنشینی رو سرودند بنده بعنوان کسی ک شعر دوستدارم توصیه میکنم این کتاب رو تهیه کنید و از اشعار لذت ببرید