معرفی کتاب دورترین نزدیک من
کتاب دورترین نزدیک من، نوشته لیلی فرحبخش، داستان زندگی زنی است که پس از سالها فرسودگی در زندگی مشترک، با تنهایی، خاطرات و گذشته روبهرو میشود. داستان از روزمرگیهای یک خانه آغاز میشود و خیلی زود به لایههای عمیقتری از رنج، انتخاب، وابستگی و خاطراتی میرسد که شخصیت اصلی را رها نمیکنند. این رمان اکنون و گذشته را در کنار هم میگذارد و تصویری از زخمهای قدیمی و تصمیمهای دشوار میسازد. نشر سنجاق این کتاب را منتشر کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب دورترین نزدیک من اثر لیلی فرحبخش
کتاب دورترین نزدیک من، نوشتهی لیلی فرحبخش، رمانی شخصیتمحور است که زندگی زنی به نام دریا را در دو مسیر موازی دنبال میکند؛ یکی زمان حال، پس از جدایی از همسر و دوری از فرزندان و دیگری گذشتهای که از کودکی او آغاز میشود و به سالهای جوانی، عشق، ازدواج و فرسایش تدریجی زندگی مشترک میرسد. فضای این اثر بر تنهایی، دلزدگی، حسرت و خاطره استوار است و بخش مهمی از کشش آن از رفتوآمد میان اکنون و گذشته شکل میگیرد. نویسنده از خلال جزئیات خانه، خیابان، گفتوگوهای کوتاه و یادآوریهای پیدرپی، حالوهوای زنی را ترسیم کرده است که همزمان باید با فقدان مادر، شکست عاطفی و فاصله از فرزندانش کنار بیاید.
کتاب دورترین نزدیک من لایههای دیگری از زندگی دریا را هم نشان میدهد؛ از کودکی در خانهای کوچک کنار مادر و مادربزرگ تا آشنایی با آدمهایی که هرکدام در شکلگرفتن نگاه او به عشق و امنیت نقش داشتهاند. در این کتاب، روابط خانوادگی، تفاوت طبقاتی، نیاز به تکیهگاه عاطفی، سوءتفاهم، خیانت و ترس از قضاوت دیگران در کنار هم قرار میگیرند. داستان با زاویهدید اولشخص پیش میرود و احساسات، تردیدها و خاطرات دریا مستقیم و بیواسطه وارد متن شوند. لیلی فرحبخش به تأثیر ماندگار تجربهها بر ذهن و زندگی شخصیت اصلی توجه دارد.
خلاصه داستان دورترین نزدیک من
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
دریا پس از سالها زندگی سرد و پرتنش با سعید از او جدا میشود و ناچار است دوری از یلدا و یغما را تحمل کند. او به خانهی قدیمی مادرش برمیگردد؛ جایی که هر گوشهاش خاطرهای از گذشته را زنده میکند. داستان میان اکنون و سالهای دور رفتوآمد دارد: کودکی دریا در خانهای کمجمعیت و پرزحمت، حسرت نداشتن پدر، آشنایی با نگار و بعد برخورد با محمد که مسیر عاطفی تازهای را پیش روی او میگذارد. در کنار این خاطرات، زخمهای زندگی مشترک و بیاعتناییها و خیانتهای سعید روشن میشوند و تصویر کاملتری از تصمیم دریا برای جداشدن شکل میگیرد.
چرا باید کتاب دورترین نزدیک من را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب دورترین نزدیک من را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب تصویری نزدیک از فرسایش تدریجی یک زندگی مشترک و پیامدهای عاطفی جدایی ارائه میدهد.
- خواننده با لایههای مختلف زندگی دریا، از کودکی تا بزرگسالی، آشنا میشود و ریشهی تصمیمها و زخمهای او را میفهمد.
- این رمان بر تنهایی زن پس از طلاق و فاصله از فرزندان تمرکز دارد.
- رفتوآمد میان گذشته و حال به شناخت کاملتر شخصیت اصلی کمک میکند.
- این کتاب برای کسانی که به داستانهای احساسی و شخصیتمحور علاقه دارند، خواندنی است.
خواندن کتاب دورترین نزدیک من را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب دورترین نزدیک من به این گروهها پیشنهاد میشود:
- علاقهمندان به رمانهای احساسی که بر خاطره، فقدان و روابط خانوادگی تمرکز دارند.
- خوانندگانی که از داستانهای شخصیتمحور با روایت اولشخص لذت میبرند.
- کسانی که به موضوع جدایی، تنهایی پس از آن و اثرش بر رابطهی والدین و فرزند علاقه دارند.
- مخاطبانی که دوست دارند شکلگیری یک رابطهی عاطفی را در کنار فشارهای خانوادگی و اجتماعی دنبال کنند.
- خوانندگانی که به داستانهایی با رفتوآمد میان گذشته و حال علاقه دارند.
بخشی از کتاب دورترین نزدیک من
«پنجرهٔ بالکن را باز کردم نسیم ملایمی صورتم را نوازش کرد، از بالا به پایین خیابان نگاه انداختم طبق همیشه شلوغ بود. نگاه کردن به رفت و آمدهای ماشینها و رسیدگی به همان چندتا گلدان در بالکن گاهی تنها سرگرمی من در این خانه به حساب میآمد. همیشه از خودم سوال میکردم که هر یک پی کدام مسیر در حرکتاند. کسی چه میدانست؟ تا جایی که دیگر از خیابان روبروی آپارتمان ما میگذشتند با چشم دنبالشان میکردم.
صدای یلدا که مثل همیشه داشت با یغما بحث میکرد مرا از افکارم بیرون کشید. در بالکن را بستم و به سمت اتاقشان رفتم؛ انگشتم را به علامت سکوت روی بینیام قرار دادم و آهسته گفتم همسایهها خوابیدن یواش تر! چرا تا اینموقع نخوابیدید؟»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب دورترین نزدیک من و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | دورترین نزدیک من |
| شابک | ۹۷۸۶۲۲۱۵۴۶۸۶۲ |
| تعداد صفحهها | ۲۵۲ صفحه |
| قیمت کتاب | ۹۸۰۰۰ تومان |
| برچسب | ادبیات ایران |
دورترین نزدیک روایت زندگی دختر جوان و احساسات دوران جوانی را به شیوه ای روان بیان کرده است و داستانی منسجم است و از کشش خوبی برخوردار است.دریا شخصیت اصلی داستان با ناکامی های زیادی در زندگیش روبرو میشود ولی...بیشتر
داستان قشنگی بود،من دوسش داشتم
نگاه عمیقی به رابطه مادر و فرزندی داره و من به همین دلیل خ خوشم اومد