اشتراک یکسالهٔ بینهایت با اسنپپی؛ ۴ قسط ۷۸ هزار تومانی + ۵۰ هزار تومان تخفیف با کد PAYCZMG5

معرفی کتاب گل سرخ جاودانگی
کتاب گل سرخ جاودانگی نوشته سعید یزدانی، رمانی ماجراجویانه و عاشقانه است که از دل یک رابطهی ممنوعه میان آرمان، استاد فلسفه و سارا، دانشجوی جوان، آغاز میشود و به سفری پرخطر در جنگل هیرکانی میرسد؛ سفری که در آن افسانه، ترس، حسادت و پرسشهای فلسفی در کنار هم قرار میگیرند. این داستان که نشر سنجاق آن را به صورت الکترونیکی منتشر کرده، دربارهی این است که عشق در مواجهه با ترس، فقدان و پذیرش چه معنایی پیدا میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب گل سرخ جاودانگی
کتاب گل سرخ جاودانگی نوشتهی سعید یزدانی، داستانی است که عشق را در مرز میان افسانه و واقعیت دنبال میکند. نقطهی شروع روایت، دانشگاه اصفهان است؛ جایی که آرمان، استاد فلسفه و سارا، دانشجوی او، درگیر احساسی میشوند که هم از نظر عاطفی پیچیده است و هم از نظر اجتماعی مسئلهساز. اما متن فقط به کشش میان این دو شخصیت بسنده نمیکند و با واردکردن افسانهی گل سرخ جاودانگی، مسیر داستان را به سمت سفری پرخطر در جنگل هیرکانی میبرد. حضور مهتاب هم از همان ابتدا لایهای از رقابت، حسادت و تنش به ماجرا اضافه میکند.
کتاب در ادامه، فضای خود را از محیط دانشگاهی به قلمرویی پررمزوراز منتقل میکند؛ جایی که زامبیهای نفرینشده، تلههای باستانی، رودخانهی خطرناک، معبد گمشده، اژدهای نگهبان و آینهی حقیقت، هر کدام بخشی از آزمون شخصیتها میشوند. این عناصر هر کدام به نوعی با درونمایهی اصلی اثر پیوند دارند: اینکه عشق اگر قرار است ماندگار باشد، باید از دل ترس، گناه، حسرت و پذیرش عبور کند. سعید یزدانی بارها نشان میدهد که شخصیتها نهتنها با خطرهای بیرونی، بلکه با گذشته، تردیدها و زخمهای خودشان هم دستوپنجه نرم میکنند.
کتاب گل سرخ جاودانگی ترکیبی از ماجراجویی، افسانه، تعلیق و تأملهای عاطفی است. متن در فصلهای مختلف، از جرقهی رابطهی آرمان و سارا تا عبور از معبد و رویارویی با آینهی حقیقت، مدام میان حرکت بیرونی و کشمکش درونی رفتوآمد میکند. در کنار این مسیر، گذشتهی آرمان و تغییر تدریجی مهتاب هم به داستان عمق بیشتری داده است.
خلاصه داستان گل سرخ جاودانگی
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
آرمان و سارا پس از شکلگرفتن عشقی ممنوعه تصمیم میگیرند افسانهی گل سرخ جاودانگی را در جنگل هیرکانی دنبال کنند؛ گلی که گفته میشود عشق را ابدی میکند. سفر آنها خیلی زود از یک جستوجوی کنجکاوانه به رویارویی با زامبیهای نفرینشده، تلههای مرگبار، رودخانهای خطرناک، معبدی باستانی و اژدهایی نگهبان تبدیل میشود. در این میان، مهتاب که ابتدا با حسادت آنها را دنبال میکند، کمکم وارد مسیر دیگری میشود.
داستان گل سرخ جاودانگی دربارهی رسیدن به یک گل افسانهای نیست، بلکه در مورد روبهروشدن با ترس، گذشته، حسادت و معنای واقعی پذیرش در عشق است.
چرا باید کتاب گل سرخ جاودانگی را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب گل سرخ جاودانگی را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب عشق را فقط به عنوان احساسی رمانتیک نشان نمیدهد و آن را با ترس، فقدان، حسادت و پذیرش پیوند میزند.
- داستان، فضای دانشگاهی و بحثهای فلسفی را با افسانه و ماجراجویی در جنگل هیرکانی در کنار هم قرار میدهد.
- خواننده با شخصیتهایی همراه میشود که هر کدام درگیر زخمی درونی هستند و فقط با خطرهای بیرونی روبهرو نیستند.
- حضور تلهها، موجودات نفرینشده، معبد، رودخانه و اژدها به روایت کشش و تعلیق مداوم میدهد.
- این کتاب نشان میدهد جستوجوی یک شی افسانهای چگونه میتواند به جستوجوی حقیقت درونی تبدیل شود.
- تغییر تدریجی مهتاب، در کنار رابطهی آرمان و سارا، به داستان فقط یک خط عاطفی نمیدهد و تنش اخلاقی هم ایجاد میکند.
خواندن کتاب گل سرخ جاودانگی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب گل سرخ جاودانگی به این گروهها پیشنهاد میشود:
- علاقهمندان به رمانهای عاشقانهای که با افسانه، خطر و سفر همراه میشوند.
- خوانندگانی که از داستانهای ماجراجویانه در فضاهای طبیعی و پررمزوراز لذت میبرند.
- کسانی که به روایتهای شخصیتمحور با کشمکش عاطفی و اخلاقی علاقه دارند.
- مخاطبانی که دوست دارند در یک داستان، عناصر فلسفی و پرسش دربارهی معنای عشق هم حضور داشته باشد.
- علاقهمندان به داستانهایی که در آن دشمنی، حسادت و پشیمانی بهتدریج به تغییر شخصیتها منجر میشود.
بخشی از کتاب گل سرخ جاودانگی
«اصفهان، پاییز ۱۴۰۳. کلاس درس فلسفه در دانشکدهٔ ادبیات و علوم انسانی دانشگاه اصفهان، زیر نور ملایم پنجرههای قدی که با کاشیهای فیروزهای تزئین شده بودند، فضایی گرم و صمیمی داشت. دیوارهای آجری با نقشونگارهای سنتی، انگار شاهد خاموش بحثهای عمیق دانشجویان بودند. نور غروب از پنجرهها به داخل میتابید و سایههای بلند روی کفپوش سنگی میانداخت. آرمان بهرامی، استاد سیوهفتسالهٔ فلسفه، پشت میز چوبی قدیمیاش ایستاده بود، با موهای مشکی که چند تار خاکستری در آن پیدا شده بود و عینک ظریفی که روی بینیاش نشسته بود.
کت خاکستریاش کمی چروک داشت، اما چشمان قهوهای عمیقش پر از شور و هوش بود. او با صدایی آرام اما گیرا دربارهٔ افلاطون صحبت میکرد: "عشق، در نگاه افلاطون، میل به جاودانگیست. چیزی که ما رو به سمت زیبایی و حقیقت میکشونه. ولی سوال اینه: آیا عشق همیشه ما رو نجات میده، یا گاهی ما رو نابود میکنه؟"»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب گل سرخ جاودانگی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | گل سرخ جاودانگی |
| موضوع | رمان، فانتزی، داستان ایرانی |