کتاب آنچه باید درباره سرطان پستان بدانیم
انتشارات:
انتشارات دانشپذیر٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب آنچه باید درباره سرطان پستان بدانیم
این کتاب پزشکی عمومی دربردارنده اطلاعات علمی درباره: آنچه باید هر بیمار درباره بیماری سرطان پستان، روند درمان و راههای پیشگیری از عود بیماری بداند. آنچه باید همه افراد درباره پیشگیری از ابتلا به بیماری و راه های غربالگری آن بدانند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب آنچه باید درباره سرطان پستان بدانیم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | آنچه باید درباره سرطان پستان بدانیم |
| حجم فایل کتاب: | ۱.۵۸ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۹۶۴۸۵۲۵۷۸۶ |
| تعداد صفحهها: | ۳۲ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۲۰۰۰ تومان |

این کتاب(یاکتابچه) ارزان و فوق العاده پرنکته رو تجویز میکنم به تمام زنان سرزمینم که حدود دو دهه ای میشه که سرطان سینه به شدت زیاد شده... نکات خوبی درمورد پیشگیری و آشنایی با این بیماری میده(حداقل بهتر از خیلی از...بیشتر
ممنون از کار فوقالعادهای که کردید👌🏻
مفید و مختصر👏💜 دانستن این مطالب جنسیت نداره...
واقعا کتاب کامل و جامع هستش حتما خانوما بخوانند
مختصر و مفید
نکات مفید و کلی در مورد سرطان پستان که به نظرم همه به ویژه خانم ها باید مطالعه کنند... هم در مورد روش های تشخیص و هم نکاتی در مورد آزمایش ها و درمان ارایه داده شده که مفید هستند
توصیه میکنم در مورد سلامت جسمی، روحی و روانی بیشتر اطلاعات و مقاله های معتبر را گسترش دهید
خیلی کامل و جامع بود.به نظرم همه خانم ها حتما باید این کتابچه رو مطالعه کنند و برای آگاه سازی لازمه.
خلاصه و مفید. ممنون. امیدوارم بزودی واکسن سرطان و یا ی درمان فوری و موثر و بدون عوارض براش پیدا بشه. مثلا نانوربات های پاکساز.