معرفی و دانلود کتاب روزی که گرگینه شدم pdf + خلاصه رایگان
٪۲۰

کتاب روزی که گرگینه شدم

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب روزی که گرگینه شدم

کتاب روزی که گرگینه شدم نوشته تومی دونبوند و ترجمه امیرحسین میرزائیان است؛ داستانی نوجوانانه با حال‌وهوای ترس و خیال که یک شب عادی را به کابوسی عجیب تبدیل می‌کند. ماجرا از اتاق پسری به نام آدام شروع می‌شود؛ جایی که درد انگشت‌ها، چنگال، پشم و بعد سؤالی بزرگ درباره‌ی هویت او سر برمی‌آورد. این کتاب را انتشارات کتاب‌های قاصدک، واحد کودک و نوجوان انتشارات ذکر، منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب روزی که گرگینه شدم

کتاب روزی که گرگینه شدم نوشته تومی دونبوند داستان پسری به نام آدام است که ناگهان با تغییری هولناک در بدنش روبه‌رو می‌شود. ماجرا از دل یک موقعیت روزمره آغاز می‌شود؛ بازی، خوراکی پنهان‌شده زیر بالش و نگرانی‌های معمول یک شب در خانه. اما خیلی زود بدن آدام از فرمان او خارج می‌شود و نشانه‌های گرگینه‌شدن یکی‌یکی ظاهر می‌شوند. ترس اصلی فقط به تغییر ظاهری محدود نمی‌ماند؛ چون هم‌زمان رازهایی درباره‌ی خانواده، گذشته و هویت او هم آشکار می‌شود. همین پیوند میان وحشت جسمی و آشفتگی ذهنی، فضای داستان را پیش می‌برد و آن را از یک ماجرای صرفاً هیولایی دور می‌کند.
کتاب روزی که گرگینه شدم فصل‌های کوتاهی دارد و هر فصل روی بخشی از این دگرگونی تمرکز می‌کند؛ از چنگال و پشم گرفته تا دم، پوزه، چشم‌ها و دندان‌ها. این تقسیم‌بندی باعث شده تغییرات بدن آدام مرحله‌به‌مرحله پیش برود و هر بخش تنش تازه‌ای بسازد. در کنار این دگرگونی، رابطه‌ی او با پدر و مادرش هم مدام پیچیده‌تر می‌شود. آن‌ها هم‌زمان نگران، پنهان‌کار و هراسان‌اند و همین رفتار دوگانه، خانه را از یک جای امن به محیطی نامطمئن تبدیل می‌کند. داستان فقط درباره‌ی موجودی ترسناک نیست؛ درباره‌ی پسری است که می‌خواهد بفهمد چه کسی است و چرا نزدیک‌ترین آدم‌های زندگی‌اش حقیقت را از او پنهان کرده‌اند.
کتاب روزی که گرگینه شدم از زاویه‌دید اول‌شخص روایت می‌شود و همین انتخاب، ترس و سردرگمی را مستقیم به متن آورده است. خواننده تغییر بدن، درد، خشم، گرسنگی و گیجی آدام را از درون تجربه می‌کند و درعین‌حال با طنزی کوتاه و تلخ هم روبه‌رو می‌شود که از دل موقعیت‌های عجیب بیرون می‌آید. فضای اثر تند، فشرده و پرتنش است و بیشتر بر حس گرفتارشدن در خانه، بی‌اعتمادی و کشف حقیقت تکیه دارد. برای همین، داستان علاوه‌بر جنبه‌ی ترسناک، لایه‌ای درباره‌ی تعلق، خانواده و مرز میان انسان‌بودن و هیولاشدن هم در خود دارد.

خلاصه کتاب روزی که گرگینه شدم

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!
آدام شبی عادی را در اتاقش می‌گذراند که ناگهان انگشت‌هایش می‌شکافند و چنگال از آن‌ها بیرون می‌زند. این آغاز دگرگونی او به گرگینه است؛ دگرگونی‌ای که با رشد پشم، تغییر صورت، تیزشدن حواس و دردهای پیاپی ادامه پیدا می‌کند. پدر و مادری که تا آن لحظه تکیه‌گاه او بوده‌اند، رفتاری هراس‌آلود و پنهان‌کارانه نشان می‌دهند و بعد معلوم می‌شود آدام فرزندخوانده است. از این‌جا به بعد، مسئله فقط نجات از این وضعیت نیست؛ آدام می‌خواهد ریشه‌ی ماجرا و خانواده‌ی واقعی‌اش را پیدا کند. داستان در مسیر این جست‌وجو، خانه را به میدان کشمکش، ترس و افشای رازهای قدیمی تبدیل می‌کند.

چرا باید کتاب روزی که گرگینه شدم را بخوانیم؟

دلایل خواندن روزی که گرگینه شدم را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• داستان، ترس را با مسئله‌ی هویت و راز خانوادگی گره می‌زند و فقط به دگرگونی ظاهری بسنده نمی‌کند.
  • فصل‌های کوتاه و پیاپی، ریتمی تند می‌سازند و ماجرا را بدون مکث‌های طولانی جلو می‌برند.
  • روایت اول‌شخص، درد، گیجی و خشم آدام را از فاصله‌ی نزدیک نشان می‌دهد.
  • کتاب تصویری پرتنش از خانه‌ای می‌سازد که به‌تدریج از محل امنیت به محل تهدید تبدیل می‌شود.
  • خواننده در کنار ماجرای ترسناک، با پرسش‌هایی درباره‌ی تعلق، گذشته و اعتماد در خانواده روبه‌رو می‌شود.

خواندن روزی که گرگینه شدم به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به داستان‌های نوجوانانه‌ی ترسناک و تخیلی.
  • خوانندگانی که از ماجراهای پرتنش با فصل‌های کوتاه و پیشروی سریع لذت می‌برند.
  • کسانی که به داستان‌های مربوط به هویت، فرزندخواندگی و رازهای خانوادگی علاقه دارند.
  • مخاطبانی که دوست دارند دگرگونی شخصیت اصلی را از درون ذهن او دنبال کنند.
  • نوجوانانی که به قصه‌های هیولایی با فضای خانه‌محور و حس تعلیق علاقه‌مندند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۹ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب روزی که گرگینه شدم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابروزی که گرگینه شدم
عنوان در زبان مبدأClaw of the Werewolf
موضوعداستان کودک و نوجوانان
نویسندهتومی دونبوند
مترجمامیرحسین میرزائیان
انتشاراتانتشارات کتاب‌های قاصدک (واحد کودک و نوجوان انتشارات ذکر)
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۸/۰۳/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.