معرفی و دانلود رایگان کتاب این کتاب نایاب است! pdf
تصویر جلد کتاب این کتاب نایاب است!
off

کتاب این کتاب نایاب است!

۳.۸ امتیاز(از ۵۰ رأی)

معرفی کتاب این کتاب نایاب است!

«این کتاب نایاب است!» به قلم سمیه عالمی مجموعه داستان کوتاه نوجوان با موضوع وقف است. در بخشی از این کتاب‌ می‌خوانیم: محسن بالش را جلوی تلویزیون انداخت و خودش را همان‌جا روی زمین پهن کرد: «حالا اگر یک شب خوشی را به ما دیدید! همیشه شعبان یک‌دفعه هم رمضان». فایده نداشت، صدای گزارشگر فوتبال خانه را برداشته بود: «غلط نکنم بساط تقلب جور کردی که چسبیدی به تلویزیون، و گرنه شب امتحان چه وقت فوتبال دیدن است؟!»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب این کتاب نایاب است! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباین کتاب نایاب است!
موضوعداستان کودک و نوجوانان
قیمت کتابرایگان
برچسبکمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸

Anita Moghaddam💙💙
۱۳۹۹/۰۳/۲۹

واقعن افففففتضاااااح😣😣 اگه مجموعه داستان دوست دارین کتابای*فرشته ها گریه نمیکنند*و *فرزندان ایرانیم*رو بگیرین ولی اونی ک مال داوود امیریانه💖

🧚‍♂️💚𝙃𝙖𝙨𝙩𝙞💚🧚‍♂️

۱۳۹۹/۰۲/۱۵

خوب بود

Reyhane
۱۳۹۹/۰۳/۱۱

خیلی خوب و زیبا بود💕 وقف کردن را خیلی عالی آموزش داد 💗 💛 امیدوارم از خوندن این کتاب لذت ببرید 💛

یک عدد فروردینی
۱۳۹۹/۰۱/۰۹

راستش این داستان درباره یک خانواده است. که اتفاق های مختلفی برایشان می افتد من که خیلی خوشم اومد

.......هلیا.....
۱۳۹۹/۰۲/۱۰

یادش بخیر این کتاب رو قرآن خونده بودم جایزه گرفته بودم

💕pari💕
۱۳۹۹/۰۱/۱۶

بسیار عالی بود پیشنهاد میکنم این کتاب را بخونید❤️😊👍☺️

Sahel
۱۳۹۹/۰۱/۱۴

این کتاب خیلی خوبه اما شبیه یک کتاب دیگه هستش اما اگر دوست دارید میتوانید این کتاب رو بخوانید من این کتاب رو به شما توصیه میکنم بخوانید

𝔰𝔥𝔞𝔦𝔫𝔞
۱۴۰۳/۰۷/۱۳

آخه کتاب از این بدتر هم وجود داره؟ اسمش هم درست انتخاب کردن واقعا نایاب هستش . وقتی که خواندمش یه حس بدی برام به وجود اومد انگار که به جای این که یک گل رو توی باغچه بکاری داری توی آسفالت...بیشتر

دنیا
۱۴۰۳/۰۱/۰۵

کتاب خوبی است توصیه می‌شود

۱۴۰۲/۰۷/۲۰

ارزش خواندن نداشت به هیچ عنوان پیشنهاد نمی‌دم بخونینش

Mahya
۱۴۰۰/۰۲/۰۲

خیلی کتاب خوبی بود 💌 من بهش ۵ستاره میدم خیلی داستان های قشنگی داشت صفحه آرایی‌ش را دوست داشتم ❤️ این کتاب رو بهتون پیشنهاد میکنم ♥️🤗👋👋📖

ali
۱۳۹۹/۰۹/۱۴

بد نیست توصیه میکنم بخونید خودتون نظر بدین

۱۳۹۹/۰۸/۳۰

🌺🌺🌺👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍عالی عالی عالی خیلی خوب

parnean
مطمئن نیستم.
۱۳۹۹/۰۶/۰۳

فقط داستان اولش رو خوندم ، برای همین گزینه ی مطمئن نیستم رو انتخاب کردم.