دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۶/۱۱/۲۳ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۶/۱۱/۲۳

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۶/۱۱/۲۳

در این شماره می‌خوانیم: - انتخاب مدیران دانشگاه از اختیارات خودم است - داوری‌های جشنواره فجر هم مثل داوری‌های فوتبال است - خودکشی سیدامامی در حال بررسی است - زمان پرداخت عیدی مستمری بگیران تامین اجتماعی - فردی از ۱۸ وعده ازدواج ۷ میلیارد ریال به جیب زد - طلا رکورد زد - اعلام آمادگی برای ارائه مستندات مرگ سیدامامی - فردا؛ تعطیلی مدارس ۲۷ شهر خوزستان - حج گران می شود - چرا پوتین موبایل ندارد؟ - دختران ایرانی بیش از گذشته ماری جوانا می‌کشند - تاثیر افزایش قیمت ارز بر تجارت - دلایل فوت نوزاد ۲ماهه سرپل ذهابی - همسر کشی در تهران و دستگیری در مشهد - بافت‌های فرسوده در برابر زلزله طاقت نمی‌آورند - آخرین زمان مهلت تعویض کارت هوشمند ملی - استقبال وزیر نیرو از همکاری سپاه در بارورسازی ابرها - پرونده متهمان جاسوسی در دادسرای امنیت - ارائه درخواست بازدید از زندان همدان به آملی لاریجانی - تعطیلی مدارس ۲۷ شهر خوزستان - قیمت دلار بانکی به مرز ۳۷۰۰ تومان رسید - جزئیات عیدی و پاداش کارگران ساعتی و پاره‌ وقت - دستور روحانی برای اختصاص پست‌ مدیریتی به زنان - طرح زوج و فرد پولی، قانونی نیست - ارجاع پرونده خاوری برای مراحل اجرایی به دادسرا - راه پر پيچ و خم عدالت - ریشه کنی داعش از مهمترین تحولات اخیر است - رقيب‌سازي براي چاي ايراني - حج سال آینده گران می‌شود - آخرین وضعیت پرونده متهمان مرتبط با جاسوسی - شرایط جدید معافیت مالیاتی اعلام شد

رایگان